Nieuwe aanwinst

Goedemorgen mensen! 🙂

Het is vandaag woensdag, gisteren was de perconferentie van Rutte en de Jonge en godzijdank viel het voor ons mee. Onze bruiloft gaat ‘gewoon’ door! Wél was ik door dit gedoe de hele dag nerveus en besloot te gaan winkelen met mijn moeder en zusje. Even wat afleiding zoeken!

Ik was maandag al naar de Nelson geweest maar de knoop niet kunnen doorhakken. Gisteren ben ik zelfs twee keer bij de Nelson geweest want kon ik het maken om schoenen van €189,99 euro te kopen? Na lang twijfelen (echt al jaren..) heb ik de knoop doorgehakt en liep ik gisteren dus eindelijk met mijn Dr Martens de winkel uit! Hoe kom je zo? vraag je je vast af. Nou ik vraag mij dat ook af als ik naar mijn bankrekening kijk haha. God wat zijn ze duur maar ik wil ze al jaren maar de prijs hield me steeds tegen. Gisteren besloot ik mezelf eindelijk eens te kietelen! 🙂

Ik heb dus Dr Martens gekocht. Het zijn de 1460 Greasy Black en ze zijn PRACHTIG! Uiteraard heb ik mijn nieuwe aanwinsten meteen ingesmeerd met speciale crème voor het leer en straks spuit ik ze nog in met een beschermende spray. Het inlopen schijnt een ware hel te zijn maar dit valt mij tot nu toe reuze mee. Ik ben ook wel wat gewend al zeg ik het zelf haha.

Ik ben in ieder geval mega blij met mijn nieuwe stappers. Ik ben blij dat ik eindelijk de knoop heb doorgehakt en ze eindelijk heb aangeschaft! 🙂 Ik ga er vast veel loopplezier van hebben!

Een gedachte over “Nieuwe aanwinst

  1. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s