Ik werd verrast! (en hoe hé!!!)

Het is geen geheim en vast ook geen verrasing dat wij op 9 september gaan trouwen. Mijn beste vriendin zegt al een jaar of 10 ‘ik organiseer jou vrijgezellenfeest’. Zo gezegd, zo gedaan!

Afgelopen zaterdag was het zo ver. Ik wist dat er die dag iets ging gebeuren. Ik wist niet hoe laat en wat. Ik was best zenuwachtig want vrijgezellenfeesten staan er om bekend dat de bruid of bruidegom aardig voor lul word gezet dus ik hield mijn hart vast haha.

Om 11.15 werd er hard op de deur en ramen gebonkt! Ik schrok me echt een hoedje. Rebecca, Annemarie en Suzanne stonden voor de deur met alle drie een grappige roze bril op. Rebecca toverde een tas te voorschijn en ik moest, jawel, een fluit in de vorm van een piemel om mijn nek hangen. Dat was nog niet alles, ik kreeg ook een diadeem met piemels en een sjerp met ‘bride to be!’ om.

Aangekleed in piemels ( 😛 ) mocht ik in de auto van Suzanne plaatsnemen. Ik wist helemaal niks. Niet wat we gingen doen of waar we heen zouden gaan, echt helemaal niks. Na een minuut of twintig stopte we bij een huis in Delft. Zou dit het dan zijn?

Ik mocht uitstappen en we gingen een tuin en woonhuis van een dame binnen die heerlijk stond te koken. Het rook heerlijk! De dame vertelde dat we limoncello gingen maken en ook nog een limoncello tiramisu! Ook zouden we gaan lunchen bij haar in de tuin!

Ik heb geen goede reputatie als het op tiramisu aankomt… Dit is bij mij een aantal jaar terug namelijk tiramisoep geworden en dat blijft mij sinds dien achtervolgen haha. Tijd om dit de wereld uit te helpen dus! De tiramisu was heerlijk!!! De limoncello hebben we ook gemaakt alleen deze moet nog 3 weken staan zodat de citroen de alcohol kan opnemen, deze kunnen we dus nog niet proeven maar dat komt nog! 🙂

Na deze workshops en de lunch mocht ik weer in de auto plaatsnemen. Bestemming onbekend! Na een minuut of tien mocht ik weer uitstappen en had ik echt nog geen idee wat mij nu te wachten stond. Bleek het een rondvaart met puzzeltocht te zijn!!! Echt té leuk! Het was heerlijk weer dus dat was helemaal fijn 🙂

De rondvaart was door Delft. Delft is een prachtige stad en met mijn twee piemels op mijn hoofd had ik het erg naar mijn zin. Ik had ook best wat bekijks en er waren best wat mensen die er om moesten lachen, inclusief wij natuurlijk 😛 De rondvaart was erg leuk en ik ben echt zo blij dat ze dit voor mij verzonnen hebben!

Na de rondvaart was het nog niet klaar! Ik mocht weer de auto in, ook nu bleven we in Delft. We stopten bij een leuk tentje waar we nog gingen genieten van een high wine! Het eten (en de wijn haha) was heerlijk en het was super gezellig. De zon scheen en het was buiten erg fijn zitten.

Rond 21.30 uur gingen we naar huis en begon het opeens mega hard te regenen. Net optijd weg van het terras dus. Het regende zo hard dat Suzanne niet eens de weg goed kon zien. Echt bizar hoe de hemel dan opeens open kan gaan.

Mijn vrijgezellenfeest was echt ongelooflijk leuk. Ik weet wel dat die meiden mij goed kennen dus ik had geen hele gekke dingen verwacht maar spannend blijft het toch altijd. Ze hebben echt een super leuke dag in elkaar gezet. Echt meiden, als jullie dit lezen, nogmaals bedankt! 🙂

Hier onder voor de liefhebbers nog wat sfeerbeelden 😉

Een gedachte over “Ik werd verrast! (en hoe hé!!!)

  1. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s