Hardlopen week 34

Goedemorgen!

Vorige week was een goede hardloopweek, ik had natuurlijk ook nog wel wat trainingen in te halen omdat ik vanwege de hitte niet was gaan lopen. Deze week besloot ik daarom 4 trainingen te doen! Kijk je mee?

Op maandag begon ik de week met een rondje van 3 km. Door de warmte had ik een tijdje niet gelopen dus ik moest best weer even inkomen. Het was maandag nog steeds best warm maar ik liep erg lekker!

maandag 17-8

Op woensdag ging ik ook een stukje rennen. Dit keer 5 km en ook dit ging heel lekker! De temperatuur was nog steeds wat te hoog (27 graden) voor het mooie maar voor een rustig rondje ging dit eigenlijk prima! 🙂 Qua trainingen doe ik vooral met warm weer gewoon lekker rustig aan. Geen gekke tempo dingen maar vooral goed letten op mijn lijf.

woensdag 19-8

Op vrijdag ging ik er ook weer even op uit. Ik deed een rondje van 4km en ook dit ging weer erg lekker! Het was een graad of 22 en dus al een stukje koeler dan de dagen ervoor. Ik besloot om af te sluiten met nog enkele minuten sprinten. Het was fijn even wat gas te kunnen geven. De twee weken rust hebben er voor gezorgd dat mijn lijf weer helemaal oké is. Voordat de hittegolf begon had ik namelijk wat last van mijn heup, dit is nu gelukkig helemaal verdwenen 🙂

vrijdag 21-8

Op zondag (fundag 😉 ) ging ik voor een rondje van 6km. Het was koel (graad of 20) en tussendoor begon het te regenen. De regen was eigenlijk heel fijn, ik was namelijk best toe aan wat verkoeling. Ik besloot langs onze trouwlocaties te lopen wat ik erg leuk vond! Het is fijn om sommige plekken ook eens hardlopend te bezichtigen 😉 De 6km ging eigenlijk vrij makkelijk en waarschijnlijk had ik nog best verder gekund maar ik wil mijn lijf niet wéér slopen 😉 . Ik sloot de 6 km af met 250 meter sprint.

zondag 23-8

Deze week was erg fijn! Ik had wel wat conditieverlies merkte ik maar mijn lijf voelde wel heel fijn! Als je nagaat dat ik het afgelopen jaar vaker wél dan geen pijn heb gevoeld tijdens of na het lopen dan was dit wel erg fijn! Af en toe wat rust inlassen is dus zeker niet verkeerd 🙂 In week 35 ga ik 3x de deur uit voor een run. Ik verwacht allemaal ontspannen runs waarbij ik eindig met een sprintje. Ik heb er zin in! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s