Het komt wel opeens dichtbij

Nog 1 week en 4 dagen en dan heb ik een andere achternaam. God wat is de tijd snel gegaan!

Ik heb sinds enkele dagen kriebels in mijn buik. Ik kijk er gewoon zo naar uit. Ik ben heel erg benieuwd hoe Michael er uit zal zien. Ik ben ook benieuwd wat hij van mij zal vinden. Ik ben namelijk echt nog steeds verliefd op mijn jurk :). We weten beide niet van elkaar wat we op dé dag aan zullen hebben en dat maakt het extra leuk en spannend!

Het zijn echt de laatste dingetjes die we nog moeten doen. Normaal ben ik voor alle nieuwe dingen ongelooflijk nerveus en ik voel nu natuurlijk wel wat spanning maar nerveus ben ik eigenlijk niet. Niet om te trouwen in ieder geval, corona vind ik wel een spannende factor omdat er gewoon tot een dag voor het trouwen dingen kunnen veranderen. De komende dagen zullen dus nog best spannend voor ons zijn.

Nog even en dan sta ik daar voor het altaar naast de man van mijn dromen!

Voor de liefhebbers een paar foto’s uit de oude doos 😉 (10 jaar oud!!!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s