Hardlopen week 35

Zo week 35 is ook al weer voorbij. Wat gaat dit jaar snel zeg! In week 35 heb ik twee keer hardgelopen. Kijk je mee?

Op de 25e, de verjaardag van mijn zusje, ging ik meteen na het werk een rondje rennen. Een kort rondje van 3 kilometer maar het was erg fijn! De snelheid zat er goed in en mijn lijf voelde ook heel lekker. Ik vind de week openen met een kort maar snel rondje altijd erg fijn. De toon is dan in ieder geval alvast gezet 😉

dinsdag 25-8

Op donderdag stond training twee op het programma. Ik wilde gaan lopen rond 20.00 uur maar rond 17.00 uur belde mijn oma of ze een bakkie mocht komen doen! Tuurlijk mag dat. Ik zat om 20.00 uur dus aan de koffie ipv dat ik aan het hardlopen was.

Op zaterdag ging ik een rondje rennen. Ik hoopte tussen de 4 en 6 kilometer en eindigde de run op 5,3 dus dat was hartstikke prima! 🙂 Het weer was wat minder maar ik vind regen nooit heel erg tijdens het lopen. De temperatuur was prima, rond de 18 graden. Wat ik wel merkte is dat mijn sok dubbel zat en ik dus bij terugkomst een aardige blaar had op mijn hiel. Ach kan gebeuren. Het lopen zelf ging erg goed, ik liep voor het eerst sinds maanden met muziek in mijn oren. Hierdoor begon ik veeeel te snel waardoor ik de laatste twee kilometer best wat moest inhouden, ik was na 3 kilometer namelijk al aardig moe. De route was wel erg leuk, deze loopt vooral langs het water wat erg rustgevend loopt 🙂

zaterdag 29-8

Deze week ga ik natuurlijk ook weer hardlopen! Hopelijk kijk je dan ook weer mee 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s