Ik voel mij dus opeens niet goed

Ik werd er maandag mee wakker. Ik was moe, echt heel moe. Mijn ogen deden pijn maar dat doen ze al maanden, ik zie ook al maanden wazig. Waarschijnlijk gewoon spanning dus ik zoek er niet echt iets achter. Irritant is het wel. De moeheid was vooral heel vervelend omdat ik niet slecht geslapen had, er was dus geen reden om moe te zijn. In de loop van de dag werd ik ook nerveus en gespannen. Ik trilde eigenlijk de hele tijd.

Ik ben gaan wandelen in de hoop dat ik het er af kon lopen. Geen succes helaas. Ik probeerde meer rust te nemen. Geen succes. Ik mag van Ron mijn emotie niet wegstoppen. Ik moet het zien als het waarschuwingslampje van mijn auto. Mijn waarschuwingslampje ging dus af maar er stond geen melding bij. Ik snapte niet wat er met mij aan de hand was (of is eigenlijk want ik voel mij nog steeds een beetje raar).

Ik probeer te ontdekken of ik iets mis of dat ik mij ergens druk om maak maar ook dat is niet het geval. Het zit mij echt dwars want ik wil gewoon heel erg graag weer oké zijn. Ik weet natuurlijk ook dat een dagje wat minder oké zijn niet het einde van de wereld is. Dit heeft vast iedereen wel eens maar ik vind het echt bloed irritant dat ik niet kan ontdekken waardoor het komt.

Michael denkt dat het bruiloft-stress is, misschien heeft hij wel gelijk en moet ik er niet zo mijn aandacht op vestigen. Als wat je aandacht geeft groeit tenslotte.

Ik hoop dat het gevoel de komende dagen weer verdwijnt. Ik word er best onstabiel van en hoop echt dat ik de rust weer terug kan vinden. Ik hoop het echt..

Een gedachte over “Ik voel mij dus opeens niet goed

  1. ingridw57

    Bah,wat vervelend…. Count your blessings,maar dat zul je ongetwijfeld wel geprobeerd hebben.
    Kan ik alleen nog zeggen: sterkte.
    Zoek afleiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s