WIJ GAAN MORGEN TROUWEN

Té bizar dat ik dit schrijf! Wij gaan morgen gewoon trouwen. WAT? JA TROUWEN!!!!

Eindelijk is het zover! Eindelijk mag ik mijn prachtige aanstaande echtgenoot zien! Eindelijk ga ik zien wat voor schoenen hij heeft gekozen. Deze zijn namelijk helemaal mijn stijl zegt hij steeds. EN IK BEN DUS ZO NIEUWSGIERIG! Ik weet niet eens wat voor kleur zijn pak is dus ja ik ben heel erg nieuwsgierig haha!

Nog één nachtje slapen. Of nou slapen? Ben bang dat het vooral woelen zal worden haha. Michael en ik slapen niet samen. Hij slaapt bij zijn ouders en ik slaap gewoon thuis. We zien elkaar dus echt pas morgen rond 12.30 uur als hij mij komt ophalen met de trouwauto en de bloemen!

Ik zal alle voorbereidingen filmen en deze vlog zal na de bruiloft online komen. Het kan even duren voordat deze daadwerkelijk gepost gaat worden omdat ik natuurlijk alles moet bewerken en editen en ik ook gewoon van mijn honeymoon wil genieten na de bruiloft 😉 Maaaar hij komt écht zsm online 🙂

Ik ga mezelf onder de douche zetten en een kruidenthee drinken, even een paar uurtjes ontspannen en dan ga ik proberen te slapen! NOG EVEN EN DAN BEN IK GETROUWD ❤

Een gedachte over “WIJ GAAN MORGEN TROUWEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s