Mevrouw Ton

Woensdag zijn we getrouwd en het was in één woord FANTASTISCH!

De nacht ervoor had ik belabberd geslapen. Waarschijnlijk van de spanning, ik was gewoon niet moe. Om 04.45 zat ik dus al beneden terwijl mijn haar en make-up pas om 7.00 uur zou worden gedaan. Toen Esmiralda er was vloog de tijd, ze is zo ontspannen en fijn om mee te kletsen dat ik de spanning ook helemaal niet meer voelde. Ik moest mezelf af en toe knijpen. “GA IK ECHT TROUWEN VANDAAG?”

Rond 10.00 uur kwam Rebecca en kon ik m’n trouwjurk aantrekken. Ik was dus ruim op tijd klaar want Michael zou mij pas rond 12.15 komen ophalen. Rebecca en ik hebben tussendoor nog even de tijd genomen om wat te eten en toen de fotograaf er om 12.00 uur was begonnen de zenuwen toch echt te komen.

Het eerste moment dat ik Michael zag was ik in shock! Hij zag er zo ongelooflijk goed uit!!! Hij had een fantastisch pak aan en ongelooflijk gave schoenen! Hij was echt prachtig!

We begonnen met een fotosessie in de watertoren. Een hele industriële locatie waar je hele toffe foto’s kunt maken. Vervolgens hebben we buiten in het bos nog wat foto’s gemaakt om daarna te vertrekken naar het heilige geest hofje voor de ceremonie.

De ceremonie was mooi en emotioneel. Ik was en ben ongelooflijk blij dat ik nu écht zijn vrouw ben! Ik draag met trots de naam Ton!

Na de ceremonie gingen we naar Barn47 voor het diner. Na de taart, die ergggggg lekker was, had Michael nog een verassing voor mij. Hij had een boodschap van mijn vader! Deze had hij stiekem gemaakt een jaar of 7 geleden. Dit was zo bijzonder om te zien en het was een echte tranentrekker, niet alleen voor mij maar ook onze gasten waren geëmotioneerd.

Na het diner kwam de avond helaas al weer aan zijn einde. We hebben van iedere minuut genoten! Het was een fantastische dag die ik nooit meer vergeet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s