Trouwfoto’s

WE HEBBEN ZE!!!

Trouwfoto.nl heeft op onze huwelijksdag de foto’s verzorgd. We hadden twee hele toffe locaties. De watertoren in Naaldwijk en het bos. Vooral de watertoren viel erg in de smaak!

Grace was heel ontspannen wat er voor zorgde dat het fotograferen heel relax ging! Het was daarom ook een hele leuke schoot! Wij waren dus ook mega nieuwsgierig naar de foto’s! Gisteren kreeg ik de download link in mijn mail!

Gisterenavond hebben Michael en ik samen alle foto’s bekeken. Ze overtroffen alle verwachtingen, ze zijn prachtig! We werden echt weer even terug gebracht naar dé dag! Ik heb er gewoon geen woorden voor hoe fantastisch het was!

We willen nog een fotoboek gaan maken en een foto laten afdrukken voor in huis. Hier zullen we de komende weken dus druk mee zijn! Zooooo leuk! 🥰 Zo kunnen we nog even extra nagenieten van onze onvergetelijke huwelijksdag! 💗

3 gedachtes over “Trouwfoto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s