Hardlopen voor het MS fonds

Goedemorgen!

Zondag gaat het dan eindelijk gebeuren. Toen ik mij inschreef voor dit hardloop evenement was corona nog niet gesignaleerd in Nederland en was ik in de veronderstelling dat ik net voor onze bruiloft in mei 5 kilometer zou gaan hardlopen voor het MS fonds. Liep dat even anders 😉

De 5 kilometer werd niet gelopen en ook onze bruiloft in mei ging niet door. Inmiddels zijn we getrouwd ( 🙂 ) en ook het hardloop evenement staat gewoon weer op de agenda! Wel in een iets andere vorm als in het originele plan stond 😉 Het is namelijk een virtual run geworden wat inhoud dat je ‘gewoon’ zelf je route mag kiezen en deze daarna moet opsturen! Ook prima natuurlijk. Enige kleine puntje is dat ik even vergeten was dat ik mee deed en gisteren dus voor het eerst in 2,5 week mijn hardloopschoenen weer aan deed. En dat viel best een beetje tegen haha.

Ik ga hoe dan ook zondag genieten! Ik ga 5 kilometer hardlopen zodat mijn zusje in de toekomst wél een eerlijke kans op genezing heeft. Iets wat voor haar maar ook voor al haar lotgenoten ongelooflijk belangrijk is. Wil jij hier ook jou steentje aan bijdragen? Doneer dan via onderstaande knop. Iedere euro is meer dan welkom! 🙂

Bedankt voor je bijdrage!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s