Wat heb ik met mijn nagels gedaan? | #trouwen

De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik echt niks om mijn nagels geef. Ik wil ze graag lang hebben maar ik lak ze nooit. Mijn teennagels zijn helemaal gruwelijk, dit komt vooral door het hardlopen. Dit verpest echt je teennagels. Voor mijn huwelijk wilde ik uiteraard wél wat aandacht besteden aan mijn nagels. Ik droeg open schoenen dus ook mijn teennagels waren belangrijk. Ik boekte daarom mijn nagelstyling bij Essies Beautyhuis!

Ik wilde alles heel naturel houden. Ik ben namelijk niet iemand die heel uitgesproken is in mijn haar of make-up dus ook mijn nagels mochten rustig blijven. Ik koos daarom voor nude met glitters! Esmiralda ging aan de slag en het was ongelooflijk gezellig. Een dag voor de bruiloft zat ik dus ongelooflijk ontspannen bij Es in de stoel!

Ik kan het daarom dus ook iedereen aanraden de dag voor de bruiloft nog wat beauty dingetjes te regelen. Vaak ben je toch nerveus maar hierdoor heb je afleiding van je zenuwen! Ik vond het een hele fijne gedachte dat ik over alles had nagedacht en dat alles dus ook klopte. Mijn haar, make-up en mijn nagels waren echt op elkaar afgestemd! Ik was er erg tevreden over 🙂

Inmiddels ben ik zelfs helemaal om en verzorg ik mijn nagels sinds de bruiloft ook beter! Ik vijl ze netjes en geef ze zelfs een kleurtje! Wie had gedacht dat een bruiloft dat teweeg brengt haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s