Hardlopen week 39

Week 39 was weer de eerste week na het trouwen dat ik mijn hardloopschoenen aantrok voor wat trainingen. Ik kwam er eind week 38 achter dat ik op 27 september een sponsorloop had en daar moest toch nog even voor getraind worden.

Ik begon de week goed op maandag. Ik wilde even mijn 5 km uittesten zodat ik een beetje kon zien waar ik stond voor de sponsorloop van 27-9. Het was zwaar maar het viel mij alles mee. Na de run had ik meteen alweer een pijntje, het zal eens niet.. Gelukkig was deze de volgende ochtend al weer verdwenen.

maandag 21-9

Op donderdag besloot ik een rustige run te doen. Ik wilde niet te ver of te hard gaan omdat ik zondag toch die 5 km goed wilde lopen. Het was dus een soort herstel-loopje. Mijn hartslag was ook, voor mijn doen, erg laag en ik voelde mij erg goed! Het weer was wel al wat slechter maar dit zou de komende dagen alleen nog maar slechter worden dus het was eigenlijk alleen maar een goede test om te zien hoe ik zou lopen bij harde wind. Ik merk dat ik de afwisseling tussen snelle en langzamere trainingen erg fijn vind! Het is ook fijn voor mijn lijf want ik had nergens pijn na de training 🙂

donderdag 23-9

Op zondag was het zover. De sponsorloop om geld in te zamelen voor het MS fonds! De eerste keer weer dit jaar dat ik een ‘wedstrijdje’ ging lopen! Voor mij meer als 0-meting en natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen! Hoe dat ging? Dat lees je in een ander blogbericht!

Zoals je kunt lezen was week 39 echt weer even de eerste week om weer in te komen. Ik had toch bijna 3 weken niks gedaan dus het was wel weer even aanpoten. Ik had eerder al verteld over een aantal uitdagingen die ik wil gaan oppakken komende maanden. Week 40 word vooral nog even een herstelweekje om bij te komen van de sponsorloop maar daarna gaan we vol aan de bak! Hopelijk kijk je dan ook weer gezellig mee 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s