Haar en make-up | #trouwen

Als je gaat trouwen moet je echt aan van alles denken. Aan je kleding en schoenen maar natuurlijk ook aan je haar en make-up. Hoe ik dat heb aangepakt lees je hier!

Mijn zoektocht begon weer op Pinterest want wat wilde ik eigenlijk? Wilde ik mijn haar los of wilde ik het opsteken? Ik had écht geen idee. Mijn jurk had een mooie rug dus uiteindelijk leek opsteken mij het leukste. Via Ministry of Dresses, waar mijn jurk vandaan komt, kreeg ik het telefoonnummer van Esmiralda van Essies Beautyhuis. Zij is een ster in haar en make-up dus zij kon mij vast adviseren. En dat kon ze zeker!

Een aantal weken voor de bruiloft had ik een proefsessie van mijn haar en make-up. Dit was heel leuk en ontspannen. Het leukste? Ik mocht daarna ook weer mijn jurk aan! Ik zou dus het hele plaatje gaan zien. Daar keek ik enorm naar uit.

Toen ik mijn jurk aan had en mijn haar en make-up er bij zag was ik overtuigd. Dit moest het worden!

Deze ‘proef trouwdag’ was heel fijn om te hebben! Hierdoor kon ik echt nog even kijken of ik helemaal tevreden was en of ik misschien nog dingen anders wilde. Een proefsessie van je haar en make-up kan ik dus zeker aanraden!

Uiteraard wilde ik dat alles een geheim bleef voor Michael dus toen mijn jurk weer uit was heeft Kelly (van Ministry of dresses) alle speldjes uit mijn haar verwijderd. In de auto op weg naar huis heb ik nog een make-up doekje over mijn gezicht gehaald. Puur natuur ging ik weer naar huis haha. Stiekem was het best lastig om alles geheim te houden omdat ik erg enthousiast was over het eindresultaat!

charmant haha

Op dé dag kwam alles samen en was ik erg blij met hoe het er allemaal uit zag. Michael was verrast en vond dat ik er prachtig uit zag en daar doe je het tenslotte toch allemaal voor 🙂

Als tip wil ik nog meegeven dat het vooral belangrijk is dicht bij jezelf te blijven. Mijn make-up was erg neutraal omdat ik normaal gesproken al niet veel make-up draag. Dit voelde voor mij heel comfortabel en fijn. Als je toch wat anders wilt dan je normaal draagt test dit dan vooral uit tijdens je proefsessie! Wees vooral niet bang te zeggen wat je ergens écht van vind. Jij moet stralen op je grote dag, dat is het aller belangrijkste!

Een gedachte over “Haar en make-up | #trouwen

  1. Caroline van der Arend

    Weer een geweldige Blog. En je zag er echt prachtig uit op je trouwdag. Ik vind je sowieso prachtig, maar op jullie trouwdag was het overtreffende trap. Ook Michael vond ik er fantastisch uitzien. Je bent natuurlijk al met een knappe man getrouwd, maar kleren maken de man zeggen ze toch?

    Dikke knuffel🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s