The honeymoon

Na onze fantastische dag gingen we heerlijk naar huis. We wilde graag in ons eigen bed slapen omdat je van iedereen hoort dat je na de bruiloft helemaal gesloopt bent. Dit klopte, we waren beide helemaal kapot haha. Na een nachtje slapen pakte we onze koffer en stapte in de auto. We gingen naar Ochten!

In Ochten hadden we een suite geboekt in het fruitpark hotel! Op de foto’s zag het er erg mooi! Bij het hotel zit ook een park met dieren en fruitbomen!

Aangekomen in Ochten bekeken we eerst de kamer! Het was een hele grote kamer met groot bed en een groot bubbelbad! Vanuit onze kamer konden we het park zien met de alpaca’s, geiten, ezels, paarden en varkens! Ook scharrelde er wat kippetjes! Toen de koffers afgegooid waren hebben we nog een rondje over het fruitpark gelopen. De eerste indruk was erg goed!

In de avond hebben we in het hotel wat gegeten. Dit was lekker en ook heel gezellig. Het is een mooi hotel en de bediening was erg fijn. Het hotel heeft 4 sterren dus dan verwacht je natuurlijk ook wel wat 😉

We hebben één nachtje geslapen in het hotel. Ik heb echt geslapen als een roosje. De bedden lagen heerlijk en door het bubbelbad was ik heerlijk ontspannen geworden! Het ontbijt was ook erg lekker en met een gevuld maagje checkte we uit. Onze honeymoon zat er helaas al weer op.

Wil je zelf ook genieten in een suite na je bruiloft of gewoon zomaar? Ik kan het Fruitpark hotel van harte aanbevelen 🙂

Een gedachte over “The honeymoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s