PISSIG!

Ik ben boos, teleurgesteld en ronduit pissig. Daarbij schaam ik mij kapot voor dit land. Er gelden maatregelen vanwege corona, deze maatregelen zijn kut. Dat vind iedereen. We weten ook allemaal dat het nodig is om iets te doen. Daarbij zijn regels gewoon regels en dien je je daar aan te houden. Zint het je niet? Dan kom je gewoon lekker niet op die plekken.

Waarom ik zo pissig ben? Omdat ik in het AD lees dat er een buschauffeur mishandeld is omdat hij een man aansprak op het niet dragen van het mondkapje. Hoppa meteen bewusteloos schoppen. Doe je dat ook bij je moeder als ze zegt dat je je eten moet opeten? Niet mee eens dan schop ik haar gewoon bewusteloos.

Hoe ga je dit je werkgever of je familie/vrienden uitleggen? Hoe ga je dit verantwoorden voor jezelf? Er is namelijk geen enkele reden die dit kan goed praten. Jij hebt willens en wetens een buschauffeur, die zijn werk doet en waarschijnlijk ook niet al die rot regels wilt handhaven maar dit toch moet doen, het ziekenhuis in geschopt.

En dit is maar één van de incidenten. Overal hebben mensen een ongelooflijk kort lontje. Je hoeft in de supermarkt ook echt niet om wat personal space te vragen. Nee want dan krijg je meteen een grote bek.

In ziekenhuizen word nu zelfs extra beveiliging ingezet omdat personeel zich niet meer veilig voelt. Veel winkels besluiten bijvoorbeeld ook om de deuren maar om 20.00 uur te sluiten omdat ze de veiligheid van hun personeel niet kunnen garanderen vanwege het alcoholverbod. Dat is toch te belachelijk voor woorden!?

Dus ja ik ben pissig. Ongelooflijk pissig. En misschien ben ik gewoon ongelooflijk goed opgevoed maar het zou niet eens in mij opkomen om zulk gedrag te vertonen. Maar dat is dan misschien ook weer een compliment voor mijn moeder 😉

Wees alsjeblieft een beetje lief
voor elkaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s