Hardlopen week 43

Goedemorgen! Deze week liep helaas iets anders dan gepland. Ik werd ziek en mocht pas weer naar buiten na een negatieve uitslag van mijn coronatest. De eerste keer hardlopen ging helaas dus pas op donderdag. Ik was weer aardig opgeknapt al had ik wel nog steeds erg veel last van hoofdpijn. Ik ging dus in week 43 voor twee rustige rondjes. Kijk je mee?

Op donderdag bond ik dus voor het eerst mijn hardloopschoenen weer onder. Ik besloot in de buurt te blijven zodat ik kon stoppen als het niet meer ging. Helemaal fit was ik namelijk nog niet. Ik koos een rondje om het wijkje waar ik woon. Dit rondje is ongeveer 1,5 kilometer. Na drie rondjes was ik tevreden en stopte ik mijn horloge! Misschien geen spannend rondje maar goed ik kon rennen en dat was al super fijn!

donderdag 22-10

Op zaterdag ging ik ook weer een stukje rennen. Dit keer in de Maasdijk en ik besloot door de polder te lopen. Ik zou rustig rennen en had mijn horloge daarom ingesteld op een maximale hartslag van 165. Dit ging het eerste halfuur heel lekker maar daarna kreeg ik mijn hartslag niet meer onder de 165. Ik heb geprobeerd dit te negeren maar ik vond het piepen van mijn horloge bloed irritant. Na drie kwartier was ik weer bij de auto en was ik erg tevreden over mijn rondje. Ik heb rustig gelopen en ben niet over mijn grens heen gegaan. Ik moet namelijk echt proberen de komende weken wat rustiger te trainen. Eerst maar eens de afstand uitbouwen, snelheid komt later wel 🙂

zaterdag 24-10

Ondanks dat ik maar twee keer gelopen heb waren het wel twee fijne rondjes. Vooral het rondje in de Maasdijk vond ik erg leuk. De polder is een mooi stukje om te rennen, je komt hier wat schaapjes en koeien tegen en dat landschap is erg fijn om je training in te doen! Het weer was ook prima. Bewolkt en een graad of 14. Perfect hardloop-weer dus!

Deze week ga ik uiteraard ook weer hardlopen. Dit keer drie rustige trainingen, waarvan één op nuchtere maag, en één wat snellere training. Vier trainingen dus deze week! 🙂 Ik heb er zin in. Tot volgende week 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s