Self ♥ care! :)

Ik voel me de laatste weken psychisch gezien weer wat minder. Pieker meer en kan niet ontspannen. Mijn hartslag is hoog en mijn rusthartslag is van 51 naar 56 gegaan. Allemaal tekens dat ik pas op de plaats moet maken. Nu hebben we in tijden van corona toch weinig tot geen verplichtingen dus maken we van een nood een deugd! Tijd voor wat meer self care 🙂

Ik hoop dat het helpt om af en toe naar deze pagina te kijken en mij te beseffen dat tijd voor mezelf goed is. Dat het beter is voor mezelf om wél die rust momenten te pakken. Om hard te lopen (niet naakt zoals de afbeelding doet vermoeden haha) of een goed boek te lezen. Genoeg te slapen. Te mediteren. Te genieten van muziek. Warme thee te drinken na een boswandeling. Leuke dingen te doen met Michael en vergeet vooral de sushi en pizza niet 😉

De komende weken ga ik mij dus meer richten op mezelf. Op mijn gevoel en daar dan ook naar handelen. Ik merk aan alles dat ik meer tijd vrij moet maken voor bovenstaande dingen. Dat gaan we dus ook doen! 🙂

Hoe ziet jou self care eruit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s