Dat valt mij dan toch op hé

Vroeger deed ik het echt heel regelmatig. Als ik dan een bericht had geplaatst wilde ik weten hoeveel mensen het lazen. Nu maakt mij dat niet veel meer uit eigenlijk. Ik heb wat abonnees en wat vaste lezers en verder maakt het mij allemaal weinig uit. Wat mij alleen wel pas opviel toen ik toch even door mijn statistieken ging is dat één bericht van 14 februari 2019 wel erg veel views krijgt. Jullie schijnen sportproducten van de action dus erg interessant te vinden.

De afgelopen weken staat dit bericht dagelijks in mijn statistieken. Het is een bericht wat ik geschreven heb toen ik geblesseerd was. Ik moest en zou een wondermiddel vinden om al mijn klachten als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen en dan ga je natuurlijk naar de action 😉

Het valt mij dus echt wel op dat een bericht dat al ruim 8 maanden oud is nog zoveel gelezen word. Zijn jullie allemaal geblesseerd? Want dat zou erg vervelend zijn 😦

Nu is wel de grote vraag: Gebruik ik deze producten nog steeds en is mijn mening nog steeds hetzelfde als toen in februari?

Mijn foamroller gebruik ik nog vrij regelmatig. Ik vind het losmaken van mijn kuiten namelijk erg fijn op dit ding. Of het werkt en of het mijn sportprestaties ten goede komt, geen idee maar het voelt na een zware training wel lekker de boel even los te rollen. Ook de koelzalf gebruik ik nog regelmatig. Ik heb nu zelfs douchegel met koelzalf erin, heerlijk gevoel vind ik het. De sportbrace en de massagebal gebruik ik eigenlijk nooit meer. De sportbrace ligt in de kast omdat ik geen last meer heb van mijn blessure dus hem simpelweg niet meer nodig heb. De massagebal vond ik eigenlijk vanaf het eerste gebruik al niks dus die is nooit meer de kast uit gekomen 😉

Zo zie je maar dat producten van de action in sommige gevallen een top aankoop zijn. Tuurlijk zitten er soms ook wat miskopen tussen maar dat houd je toch helaas 😉

Welke producten koop jij graag bij de action?

Een gedachte over “Dat valt mij dan toch op hé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s