Boem even de schaar er in!

Soms moet je gewoon keuzes maken en door. Ik vertelde al dat ik de keuze had gemaakt voor mezelf te kiezen en mezelf gewoon eens even op nummero uno te zetten. Zo gezegd zo gedaan 😉

Nu is het zo dat ik al maanden (al dan niet jaren) twijfel mijn haar drastisch korter te knippen. Dus niet ‘de puntjes er af en mijn lok wat korter’ maar ‘doe maar minimaal 15 cm dit keer’. Waar ik normaal twijfel en twijfel en nog wat meer twijfel was ik dit keer standvastig. Mijn haar ging er af.

Ik vind dit soort dingen normaal doodeng. Ik houd niet van verandering. Waarom zou ik ook, als iets goed is is het gewoon goed toch 😉 Ik was alleen zo erg uitgekeken op mijn haar dat er gewoon ff een frisse wind doorheen moest. Ik zat dus zelfverzekerd bij Naat in de stoel. Het feit dat ook zij enthousiast was over mijn nieuwe coupe zei eigenlijk al voldoende. Dit was een goede keus!

Na een minuut of 20 lag er een ongelooflijke berg haar op de grond. Van haar tot onder mijn borst naar haar tot net over mijn schouders. Een centimetertje of 15 was verdwenen. Vanuit de woonkamer hoorde ik ‘leuk’ en ‘ziet er vlot uit’. Zelf had ik nog niks gezien en was erg benieuwd. Ik zocht een spiegel op en god wat was ik blij! Geen twijfel, geen onzekerheid. Niks van dat. Dit was goed.

Nu kan je zeggen: oh god oh god mevrouw heeft haar haren geknipt wat een nieuws zeg. Het knippen van mijn haar zegt ook eigenlijk niet zo veel. De manier hoe ik er mee om ging en mijn gebrek aan twijfel zegt des te meer. Mevrouw Manuela altijd twijfelen Ton is namelijk nooit zo standvastig en ontspannen over een keuze als nu. Een gevoel wat dus echt heerlijk is. En ja dan is het maar haar maar daar ben ik stiekem best trots op 😉

Een gedachte over “Boem even de schaar er in!

  1. Pingback: Wat een jaar! 🎄 – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s