Hardlopen week 47

Goedemorgen mensen van het goede leven!

In week 47 heb ik twee keer mijn hardloopschoenen aangetrokken voor een rondje. Dit had drie keer moeten zijn maar helaas gooide een hevige hoofdpijn wat roet in het eten.

Op woensdag ging ik naar buiten voor een rondje van 50 minuten. Het ging lekker en mijn hartslag was prima. Wel had ik ongelooflijke buikpijn waardoor ik wat in elkaar gedoken liep, dat was wat minder. Verder ben ik absoluut niet ontevreden over dat rondje! 🙂

Op vrijdag stond er een intervalgtraining op het programma. Ik had alleen al de hele middag last van hoofdpijn en aangezien bukken al ongelooflijk pijn deed leek een rondje hardlopen mij niet heel handig. Ik besloot de training dus over te slaan en in plaats van hardlopen koos ik voor een maskertje en een warme douche!

Op zondag had ik een hele drukke dag maar ik wilde toch graag gaan lopen. Tussen alle afspraken door heb ik dus nog wat tijd gevonden om er even op uit te gaan. Het was heerlijk weer. Het leek wel lente! Op het programma stond een duurloop van 50 minuten. Ik besloot niet echt naar mijn tempo en hartslag te kijken en gewoon lekker te lopen. Na 7,5 kilometer was ik weer thuis. Het rondje ging heerlijk! De eerste 30 minuten liep ik heel lekker en was ik vooral aan het genieten van de zon, mijn muziek en de omgeving. Ik had niet het idee dat ik heel hard moest werken. Na een minuut of 30 kreeg ik het iets zwaarder maar ook dat was nog goed te doen! Ik ben erg tevreden over het rondje van zondag. Vooral omdat ik de volle 50 minuten heb gelopen, ik ben niet tussendoor gestopt en ik heb ook niet gewandeld! Ook mijn tempo (9 km per uur) vond ik echt heel fijn, het voelde namelijk niet overdreven hard, dat betekend dus dat als ik echt gas zou geven ik veel harder zou kunnen. Ik maak dus echt stappen en dat is heel fijn om te voelen :).

Ik heb echt genoten van week 47! Mijn trainingen gingen heel lekker en ik merkte vooral deze week dat ik stappen maak. Het weer was heerlijk, vooral zondag voelde het echt aan als lente! Dat is echt het fijnste weertype om in te lopen! Hopelijk word week 48 net zo’n succes! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s