Lekker freubelen – deel 2

Inmiddels ben ik een aantal weken aan het bouwen aan mijn miniatuur plantenkas en begint het echt al wat te worden!

Ik merk dat ik het erg leuk vind om bezig te zijn met mijn kasje. Het ontspant me enorm en maakt mijn hoofd heerlijk leeg. Ik vind het ook erg leuk om te zien dat er steeds meer onderdelen af zijn!

Inmiddels is mijn werkplek ook helemaal goed gekeurd. Ik werk met twee bureaulampen zodat ik niet in mijn eigen schaduw zit. Ik heb een vrij ruim bureau en wat ik gemaakt heb bewaar ik in bakjes. Dit laatste is vanwege mijn katten, die hebben namelijk tot twee keer toe onderdelen gesloopt omdat ze los op het bureau lagen. Gelukkig kon ik het nog repareren maar echt leuk vond ik het niet.

De binnenkant van de kas is inmiddels af. Alle losse onderdelen (plantjes, meubels, gieters etc.) zijn af en ik hoef nu alleen nog de bovenkant te maken. Dit schijnt nog best een priegelwerkje te zijn dus daar moet ik echt even de tijd voor nemen. Ik verwacht dat het kasje aankomend weekend wel af zal zijn! 🙂

Ik ben echt mega nieuwsgierig hoe hij zal zijn als hij af is! Er zit ook verlichting bij wat het extra leuk maakt! Als hij af is zal ik uiteraard hier wat foto’s plaatsen. Hier onder kan je zien hoe ver ik nu ben!

Ben je ook enthousiast en wil je ook graag een miniatuur kas of huisje bouwen? Hier kan je ze bestellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s