Hardlopen week 48

Goedemorgen allen! In week 48 heb ik weer 3 keer mijn hardloopschoenen aan getrokken. Hoe dit ging lees je hier! 🙂

Ik begon op woensdag met de eerste training. Op het programma stond een duurloop van 55 minuten. Wat ik de laatste drie weken heel erg heb is dat ik na een minuut of 30 opeens last krijg van mijn buik. Geen idee of het te maken heeft met wat ik eet of dat het mijn PDS is maar ik moet dit wel een beetje in de gaten houden. Verder was het een fijn rondje en was ik blij dat ik de 8 kilometer aantikte 🙂

Vrijdagavond ging ik voor training twee. Op het programma stond een tempo loopje van 35 minuten plus in en uitlopen. Ik vond het zwaar en had ongelooflijk zware benen. Mijn tempo lag daarom iets lager dan gehoopt maar al met al was ik best tevreden! Ook nu had ik weer last van mijn buik.

Ik sloot de week op zondag af met de laatste training. Een LLD van 55 minuten (werden er 52). Met een tempo van rond de 7:00 min/km was ik best tevreden. Dit keer geen buikpijn maar wel nog wat zware benen. Het was koud (3 graden), echt een stuk kouder ook dan ik verwacht had. Gelukkig had ik een thermo shirt aan! De eerste kilometers gingen heel lekker, ik had een fijn ritme. De laatste 2 kilometer waren toch wel wat zwaar, ik merkte dat ik koude longen kreeg en dat de koek gewoon een beetje op was. Na 52 minuten vond ik het dus wel mooi geweest.

Week 48 was een week met wat meer kilometers. Ik ben echt aan het uitbouwen! Ik merk ook dat het lopen op zich best lekker gaat. Mijn tempo word steeds wat hoger en mijn houding is een stuk verbeterd. Alleen mijn buik werkt niet helemaal mee maar hopelijk is dit gewoon tijdelijk 😉

Deze week heb ik weer een rustweekje en is mijn langste loop 40 minuten. Ik merk ook dat ik er wel een beetje aan toe ben. Even wat rustiger trainen om dan daarna weer te knallen! Hopelijk kijk je volgende week weer mee 🙂 Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s