Hardlopen week 50

Goedemorgen! Week 50 is ook al weer voorbij, nog even en we zitten in 2021!

In week 50 heb ik weer hardgelopen. Het doel was om de 9 kilometer aan te tikken. Zoals je hier boven kunt zien is dat niet gelukt. Ik heb deze week ook niet 3 maar 2 keer hardgelopen. Hoe dat komt? Dat lees je hier.

Op woensdag ging ik voor het eerste rondje. Lekker even 8 kilometer rennen. Niet te hard, niet te langzaam, gewoon een lekker duurlooptempo. Ik voelde in week 49 al wat in mijn linkerbeen maar in week 50 bleek dit helaas wat meer te zijn dan ‘een klein pijntje’. Ook na mijn eerste run in week 50 bleef ik achter met pijn. Geen zeurende of schreeuwende pijn maar ik voelde wel dat het niet helemaal klopte. Het rondje rennen was fijn. Ik merk dat het tempo waarop ik relatief chill kan hardlopen al wat hoger ligt! Het gaat dus zeker de goede kant op.

Op vrijdag ging ik voor rondje twee. Ik wilde een beetje gassen maar niet over mijn grenzen heen gaan. Dit rondje was super fijn en ik genoot hier echt heel erg van. Helaas bleef mijn linkerbeen maar zeuren en na dit rondje moest ik helaas vaststellen dat het toch weer mijn scheenbeen is die problemen geeft. Jammer want ik was echt heel lekker bezig.

Vanwege mijn scheenbeen besloot ik zondag niet hard te lopen. Ik heb wel 50 minuten gefietst maar dat is toch niet hetzelfde. Ik vind hardlopen gewoon veel lekkerder. Ook heb ik zondag even gewandeld en ook toen voelde ik mijn linkerbeen een beetje zeuren. Ik ben dus bang dat er dit jaar niet meer hard gelopen word. Helaas maar het is niet anders. Als ik nu toch door ga lopen dan maak ik veel meer kapot dan nodig en zit ik straks weer bij de fysio.

Jammer genoeg ben ik dus even uit de running maar niet getreurd ik blijf gewoon bloggen hoor 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s