Soho studeerkamer

Goedemiddag! De afgelopen weken ben ik druk geweest met een nieuw miniatuurhuisje! Dit keer een studeerkamertje. Kijk je mee?

Een maand of 1,5 geleden bestelde ik dit pakketje op AliExpress. Vanwege de drukte en de feestdagen was hij er pas twee weken geleden. Geen probleem natuurlijk maar ik was wel heel blij dat ik er eindelijk aan kon beginnen! De verpakking was een klein doosje met een handleiding erin. In de handleiding stond precies welke onderdelen ik moest hebben en welke stappen ik moet volgen. Helaas was één onderdeeltje gebroken maar gelukkig kon ik dit zelf plakken.

Het bouwen kon beginnen! Ik begon met de boekenkast en het bankje. Vervolgens de lage kast en het bureau. Het bouwen van de ‘grotere’ onderdelen was appeltje eitje. Het stond allemaal heel duidelijk uitgelegd. Ik had al eens gezegd dat ik er van uit ging dat de handleiding in het chinees zou zijn. Dit was gelukkig niet zo. De handleiding was in het Engels! Door de vele plaatjes was deze ook prima te volgen.

Na de ‘makkelijke’ onderdelen begonnen de lastige dingen, zoals de gitaar en de kussentjes. De kussentjes heb ik uiteindelijk genaaid ipv geplakt. Mijn lijm wilde simpelweg niet blijven plakken. Ook het leren tasje was een uitdaging. Het huisje is schaal 1:32 en alles is dus erg klein!

Toen alles in elkaar zat begon ik aan de verlichting. Dit was eigenlijk ook niet heel moeilijk. Gewoon de plus en min draden met elkaar verbinden en afplakken. Al snel deed het lampje het! Het enige wat ik nu nog hoefde te doen was het inrichten van het huisje, stiekem het leukste van alles!

Na uren van plakken, knippen, snijden en schuren is hij dan echt af! Ik heb van iedere minuut genoten. Ik vond dit huisje erg leuk om te maken en ben ook erg blij met het eind resultaat.

Wat vind je er van? Goed gelukt toch! 🙂

2 gedachtes over “Soho studeerkamer

  1. Caroline

    Ik weet niet van wie je het hebt, niet van mij in ieder geval, maar wat ben je creatief !! Echt ontzettend mooi geworden. Oh en je bent dus ook heel erg geduldig!!
    Goed gedaan!! 👌🏻👍🏻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s