Wat een jaar! 🎄

2020 is bijna voorbij. Het jaar van de coronapandemie, mijn paniekaanvallen maar ook onze bruiloft. Het was een jaar met diepe dalen maar ook hoge pieken. Wat ik allemaal heb meegemaakt en hoe ik 2020 ervaren heb lees je hier!

In januari en februari was er nog geen vuiltje aan de lucht. Corona was al wel op de radar maar in Nederland merkte je er nog niks van. Op 7 januari kregen we het k*t nieuws dat Annemarie MS heeft. Alles ging opeens heel snel want er moest meteen een prednisonkuur worden ingepland. Veel tijd om bij te komen hadden we helaas niet. Op 9 januari lag Annemarie voor 3 lange dagen in het ziekenhuis. Het was zwaar maar ze deed het fantastisch! Op 14 januari, op de verjaardag van Michael, gingen wij in ondertrouw. Een ongelooflijk leuke dag! We konden nu écht gaan trouwen! Ook sloot ik mij in januari aan bij een hardloopgroep!

In februari ging de hele rollercoaster mbt mijn zusje haar MS gewoon door.. Doordat mijn zusje minder mobiel werd moesten mijn moeder en zusje verhuizen. In februari hoorde ze dat ze een leuk huisje toegewezen hadden gekregen! Michael en ik bestelde onze trouwkaarten (niet wetende dat we deze enkele weken later alweer konden weggooien..) en ik schreef het blogbericht wat zelf nu nog het meest gelezen word!

In maart begonnen we met klussen in mijn moeders nieuwe huisje. Er had jaren een ouder echtpaar gewoond en het huis was dus ook nogal gedateerd. Er moest dus even wat verf op de muur gesmeten worden! Kort nadat mijn moeder de sleutel kreeg had mijn zusje een ongeluk. Mevrouw brak haar enkel. Klussen zat er voor haar dus niet in helaas. Ze verloor haar evenwicht bij het stoplicht en daar lag ze. In maart is het coronavirus geland in ons prachtige landje en werd ik helaas ziek. Geen idee of het corona was maar de GGD gaf aan dat ze er vanuit ging van wel.. Lekker dan!

In april verhuisde mijn moeder en hing Hans de kapstok verkeerd om aan de muur nadat deze naar beneden was gevallen. In april had ik helaas een terugval en een aantal paniekaanvallen later biechtte ik tegen mijn werkgever op dat ik het niet meer kon. Opbiechten was stap 1, stap 2 was hulp zoeken.

In mei had ik mijn eerste gesprek met Ron. Ook begon ik met valeriaan (spoiler alert: dit deed helemaal niks). Onze bruiloft werd verplaatst en we regelde een high tea voor mijn moeder! Ook begon ik te vloggen in mei!

In juni viel ik van mijn geloof en ging ik weer vlees eten, ook blies ik 26 kaarsjes uit!

In juli moest ik van Ron als opdracht gaan winkelen. Ik vertoonde vermijdend gedrag en dit is juist wat je niet moet doen bij paniekaanvallen. Een overwinning rijker was ik best trots op mezelf! Ook hakte we in juli de knoop door, we gaan niet naar Amerika in 2020. Dit gaf erg veel rust.

In augustus kocht ik een paar fantastische schoenen die ik al jaren wilde! Ook werd ik verast door mijn bridesquad met een super mega fantastisch vrijgezellenfeest!!!! 🙂

September was mijn lievelings-maand! Op 9 september trouwde ik met de man van mijn dromen. De dag was fantastisch, echt om nooit meer te vergeten! Inmiddels zijn we ruim 3,5 maand getrouwd en ik zou het nooit meer anders willen! 🙂 Als ik terug denk aan die dag krijg ik een heel warm gevoel van binnen! ♥ Ook liep ik in september 5 kilometer om geld in te zamelen voor het MS fonds! Voor iedereen die toen gedoneerd heeft, nogmaals bedankt!!! 🙂

Oktober, wat ga ik nou eens zeggen over oktober. We gingen voor het laatst uit eten. Een aantal dagen daarna ging de horeca definitief op slot. Mike en ik waren 11 jaar een setje ♥. Ik deed mijn eerste coronatest.

In November kregen we, op de valreep van 2020, nog even slecht nieuws. Anne haar bloeduitslagen waren niet goed.. Het hele medische feestje (ruggenprik, MRI’s) begon weer van voor af aan.. Ik knipte mijn haar zeker 15 cm korter en ik maakte mijn eerste miniatuur plantenkas! 🙂

En nu is het al weer december. De laatste maand van dit bijzondere jaar. Zoals je kunt lezen was het een jaar van hoge pieken en hele diepe dalen. Voor je het weet is het jaar al weer voorbij en zitten we midden in 2021. Op naar een beter jaar. Een jaar met heel veel fantastische pieken en zo min mogelijk dalen! 2021 ik lust je rauw!

Een gedachte over “Wat een jaar! 🎄

  1. Caroline

    Wat een geweldige blog. In dit jaaroverzicht kun je lezen dat ik twee kanjers van dochters heb en natuurlijk ook een geweldige schoonzoon. Alle drie ontzettend sterk💪🏻. Natuurlijk ben ik daar zoals altijd supertrots op. Dikke knuffel!! 😘😍😻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s