Sportdoelen dit jaar en volgend jaar!

Goedemorgen! 🙂

Eind 2019 stelde ik mezelf een aantal doelen voor 2020. Of ik deze gehaald heb? Lees je hier!

De doelen die ik had waren:
– minimaal 500 kilometer hardlopen
– de 10 kilometer aantikken
– blessurevrij blijven!

Dit jaar heb ik 110 keer mijn hardloopschoenen aangedaan. Met een totaal van 570,7 kilometer heb ik mijn eerste doel dus gehaald! Mijn langste afstand was dit jaar 8,1 kilometer. Dit houd dus in dat ik mijn tweede doel helaas niet gehaald heb. En dit komt door het falen van het laatste doel. Ik ben helaas net voor de finish gestrand met een vervelende rugpijn. Inmiddels ben ik daar nog steeds druk mee en bezoek ik wekelijks de fysio. Vanaf januari hoop ik wel weer te kunnen gaan hardlopen. Betekend dit dat ik dit jaar gefaald heb? Wel nee! Ja het liep anders dan gepland maar ik heb hoe dan ook 110 keer enorm genoten van een rondje rennen!

Mijn doel voor 2021
– ik heb maar één doel en dat doel is heel simpel: altijd hardlopen met een glimlach. Tuurlijk ga je soms diep en doet alles pijn maar hardlopen is leuk en dat moet het ook blijven! Ik ben geen topsporter of een pro, ik ben gewoon een simpele amateur die 3 a 4 keer per week haar hardloopschoenen aantrekt 😉 Niets meer, niets minder.

Hoe ik dit ga aanpakken? Ik ga in ieder geval van Strava af! Ik merkte, vooral de laatste weken dat ik teveel bezig was met hoe andere liepen en hoe ik het dan deed. Ik voelde mij slecht over mijn rondje als andere beter liepen dan ik. Ik wil gewoon lekker hardlopen. Lekker mijn hoofd leeglopen. En of dat dan met 10 kilometer per uur of 8 kilometer per uur is zou niet uit moeten maken 😉 En stiekem hoop ik natuurlijk nog steeds de 10 kilometer aan te tikken in 2021 😉

Een mooi doel dus voor volgend jaar! Heb jij nog een mooi hardloopdoel voor 2021?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s