Balkony Daydreaming

Voor kerst kreeg ik van de liefste Kerstman drie pakketjes om weer drie fantastische huisjes te bouwen. Eenmaal een bakkerij! Eenmaal een ijskraam (gebakskraam) en eenmaal een schattige patio. Ik kon niet wachten om er aan te beginnen en de eerste op de lijst is de schattige patio (balkony daydreaming).

Dit pakket (en de andere twee) is van Robotime. Ik vind de pakketen die zij maken heel fijn. De instructies zijn goed te volgen, de materialen zijn van goede kwaliteit en ze zijn prima te betalen. Balkony Daydreaming was bijvoorbeeld 25 euro voor ongeveer 25 uur bouwplezier! Alleen de bakkerij was iets duurder maar deze is ook wat uitgebreider waardoor je ruim 40 uur bouwplezier er aan hebt! 🙂

Ik ben dus begonnen aan de patio of balkon dagdromen als je het letterlijk vertaald haha. Er waren een aantal onderdelen waar ik een beetje schik voor had, zoals de luxe fauteuil. Ik zag al helemaal voor me hoe de lijm niet zou plakken en het één grote zooi zou worden. Ik begon hier dus best wat nerveus aan. Nergens voor nodig blijkt achteraf! Ja het was een uitdaging maar een hele leuke uitdaging en de lijm plakte gewoon prima 🙂 Ik besloot er nog een kussentje bij te maken, deze stond niet in de handleiding maar het leek mij een leuk extra detail!

De volgende uitdaging kwam al snel! Er moest een lantaarn gemaakt worden. Deze kleine onderdeeltjes moest ik allemaal uitsnijden zonder ook maar één onderdeeltje te scheuren. Ook dit lukte, met veel geduld, harstikke netjes! 🙂 Ik vond hem uiteindelijk zelfs mooier dan het voorbeeld uit de instructies!

En zo gingen we gestaag verder en waren we na twee middagjes knutselen al bijna klaar! Ik heb het nu even weggelegd anders ga ik er wel heel hard doorheen maar ik ga hem binnenkort afmaken! Ik ben zo benieuwd naar het eindresultaat 🙂

Een gedachte over “Balkony Daydreaming

  1. Pingback: Balkony Daydreaming (deel 2) – Het is Maan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s