Welkom in 2021

Welkom in het jaar 2021! Het jaar waarin alles weer normaal word. Het jaar waarin we weer kunnen reizen. Feestjes kunnen vieren. Kunnen knuffelen. Kunnen dansen op festivals. Naar de bioscoop kunnen gaan. Kleding kunnen kopen in echte winkels. Het jaar waarin alles weer word zoals het hoort.

Vind je mij te optimistisch? Denk jij dat het nooit meer normaal word? Of moeten we genoegen nemen met deze ‘normaal’? Tja dan ben je hier even op het verkeerde adres vrees ik. 2021 is namelijk het jaar voor mij om optimistisch te zijn. Positief te zijn. Écht te gaan leven.

Lekker zweverig allemaal maar wat betekend dat concreet? In 2020 maakte ik grote stappen. Ik ging van een twijfelend meisje naar een zelfverzekerde vrouw. Ik heb zoveel therapie gehad dat ik inmiddels wel weet wat het beste voor mij is. Ik weet het nu.

2021 word het jaar om hier ook naar te handelen. Dat doe ik door optimistisch naar de toekomst te kijken. Mogelijkheden te zien in plaats van problemen of beperkingen. Door te mediteren. Door hard te lopen. Door mezelf, hoe egoïstisch dit ook klinkt, op nummero uno te zetten. Ik heb namelijk veel te lang ergens achteraan gestaan. Na alle dierbare mensen in mijn leven kwam ik dan eindelijk zelf ook een keer langs but no more!

Dus in 2021 gaan we knallen. We gaan dit jaar tot een groot succes maken! Hopelijk brengt 2021 jou ook al het geluk van de wereld, je verdiend het!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s