Podcast tip

Hoi! Jullie weten het natuurlijk al maar voor de mensen die het niet weten: Ik ben een echt true crime fan! Ik kijk alle docu’s, lees alle nieuwsberichten en luister alle podcast die gaan over true crime.

Mijn favoriete zaak is die van Taman Shud. Kort gezegd gaat deze zaak over een onbekende man die gevonden word op het strand bij Somerton (Australië). Ongelooflijk interessant omdat ze nog steeds niet weten wie deze man was. Er gaan meerdere verhalen rond waaronder het verhaal dat hij een spion was. Zeker weten doen ze het alleen allemaal niet omdat ieder verhaal doodloopt (goede woordspelingsgrap dit). Ik hoop echt zo erg dat deze zaak ooit word opgelost, ik ben in ieder geval heel erg nieuwsgierig naar wie deze man was!

Goed, true crime dus. Noem het een beetje een gekke hobby maar ik houd er gewoon van. Uiteraard niet om zelf dit soort daden uit te voeren maar wel om het te onderzoeken. Wat gaat er om in het hoofd van deze mensen? En aangezien ik dus nogal geobsedeerd ben ken ik ook vrijwel alle podcast en ik moet deze gewoon met jullie delen!

De Podcast die ik bij jullie wil introduceren is die van de Volksjury. Te beluisteren op Spotify. Dit zijn twee Vlaamse dames die in iedere aflevering een andere zaak behandelen. Neem bijvoorbeeld de Parachutemoord of de Puttense moordzaak maar ook Jack the Ripper, Maddie McCann en dus ook Taman Shud!

Zeker de moeite waard om naar te luisteren en je kan even voorruit want inmiddels zijn er al 62 afleveringen van gemaakt!

Laat je mij weten wat je er van vond? 🙂

2 gedachtes over “Podcast tip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s