Geld moet rollen, toch?

corona corona corona. Het staat voor mij synoniem aan ‘geld uitgeven’. Tuurlijk hebben we minder dingen gedaan, we zijn bijvoorbeeld niet naar Amerika geweest. Geen restaurantjes, geen bioscoopjes etc. dus waarschijnlijk heb ik in 2020 geld bespaard maar toch was ik makkelijker.

Ik kocht een bouwpakketje zodat ik mijn eigen plantenkas kon bouwen. Was meteen overdreven verslaafd en kocht nog meer. Kreeg een berg bouwpakketjes voor kerst. Kocht de Action leeg want ik moest natuurlijk wel nieuwe hobby spullen hebben. Nu blijk ik het zó leuk te vinden dat ik kwaliteit wil dus besloot ik nog meer hobby spullen te kopen.

Ik ben dus even goed losgegaan. Ik heb verf gekocht, in 6 kleuren (+ wit), kwasten, verfpalet, lijm (2 soorten), fimo klei en mijn all time favorite: een messenset. Ik had een goedkoop setje van de Action maar in die paar weken dat ik er mee werk zijn bijna alle mesjes aan de bovenkant al afgebroken, de kwaliteit is dus best beroerd. Niet gek voor een set van €2,47. Daarom besloot ik een nieuwe set te willen. Een goeie deze keer.

De set die ik nu gekocht heb is voorzien van normale precisie mesjes maar ook mesjes voor het snijden/zagen van hout! Vooral dat laatst vind ik heel tof. Bij de pakketjes moet je namelijk vaak kleine houten prikkertjes verkorten. Dit gaat met een standaard mesje eigenlijk niet maar om nou met een heuse zaag te gaan klooien is ook wat overdreven 😉

Ik hoop dat mijn spulletjes snel binnenkomen. Zal allemaal wel wat langer duren door de drukte bij de post. Ik ben in ieder geval nu al heel blij met mijn aankopen en kan niet wachten alles te gebruiken! Misschien is dit wel het enige positieve aan corona, dat ik een super toffe nieuwe hobby heb gevonden. Zonder corona was ik hier waarschijnlijk nooit aan begonnen.

Als ik tevreden ben met mijn spulletjes zal ik binnenkort eens een post maken over mijn favoriete hobby spullen en waar je deze kunt kopen 🙂 Stay tuned! and stay healthy 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s