Balkony Daydreaming (deel 2)

Met kerst kreeg ik 3 super leuke bouwpakketjes waaronder Balkony Daydreaming. In deel 1 kon je al zien dat ik er vol goede moed aan begonnen was, hier lees je hoe het er nu voor staat!

Ik vind dit een ongelooflijk leuk bouwpakket. De onderdelen zijn niet heel moeilijk maar uitdagend genoeg om mij er lekker in vast te bijten! Het pakket bevat onderdelen van hout, papier, karton, en ijzerdraad. Ook zit er verf in het pakket om de bodemplaat, zijpanelen en het hekje te verven. Alles dus wat je nodig hebt om dit project te maken! 🙂

De eerste dagen ging ik snel! Ik had er zoveel plezier in dat ik na twee dagen het grootste gedeelte al af had. Het enige wat ik nog moest doen waren een aantal plantjes en bloemetjes maken. Het raamgedeelte maken. Alles inrichten en de verlichting werkend krijgen.

Ik begon met de plantjes en bloemetjes. Dit ging verassend goed. Bij Cathy’s flowerhouse vond ik dit best lastig maar ik had nu een manier gevonden waarop het goed lukte. Ik was daarom ook heel blij met het resultaat!

Vervolgens richtte ik het rechter gedeelte alvast in. Dit zou worden afgesloten met ramen waardoor je dit later niet meer kunt doen.

Toen kwam de uitdaging! Het in elkaar zetten van de ramen. Volgens de handleiding moest ik op verschillende onderdelen transparant folie plakken. Helaas stond één onderdeel verkeerd afgebeeld in de handleiding waardoor ik de folie op de verkeerde kant plakte. Ik bleef dus achter met een heel lelijk onderdeel vol lijmresten :(. Ik baalde hier erg van en besloot het onderdeel helemaal op te schuren en opnieuw te verven. Dit maakte het onderdeel gelukkig weer een stuk mooier!

Nu kon ik met de verlichting beginnen! Dit vind ik altijd nogal een intimiderend onderdeel maar met veel geduld lukte dit gelukkig ook heel goed! Op naar het meubileren van het huisje en het plaatsen van de ramen! Het einde was nu toch echt in zicht.

Als laatste plakte ik het witte hekje vast en toen was die af! Hij was zo ongelooflijk leuk om te maken! Dit is tot nu toe mijn favoriet!

Inmiddels heb ik ook al de eerste hand gelegd aan bouwpakket nummer 4. Na Cathy’s Flowerhouse (Robotime), Sunshine Study (Aliexpress) en Balkony Daydreaming (Robotime) ben ik nu begonnen aan de Ice Cream Station (Robotime)! Hierover later meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s