9 jaar op wordpress

Vandaag kreeg ik deze melding van WordPress:

Ik zit gewoon al weer 9 jaar op WordPress. Wat een tijd zeg. Deze website bestaat inmiddels ook al weer bijna 7 jaar. Voor deze 7 jaar had ik een persoonlijke blog. Deze is nog te vinden op internet voor de liefhebbers. Grammaticaal was ik toen nogal uhm bagger. Ik vond het daarom ook niet erg om ‘hun’ te typen ipv ‘zij’. Uiteraard wil ik jullie de 16 jarige Maan niet onthouden dus hier onder lees je één van mijn ontzettend goed geschreven berichten.

Vader en moedertje spelen

Volgens mn schoonouders mogen ik en Michael de hele week vadertje en moedertje gaan spelen omdat hun een weekje naar Erwin zijn. En nee we hebben geen kinderen maar wel een…. Hond… En nee we doen hem geen kleertjes aan en ze slaapt ook niet in de wieg dus NEE ze is niet zielig en we vergeten haar ook niet te voeren en we laten haar ook nog netjes 4 keer uit op een dag dus ja we doen het best goed al zeg ik het zelf 🙂 maarjaa Michael moet wel gewoon 4 dagen werken dus ik ben ook nog geregeld thuis. Maar nu ga ik heerlijk eten. Ik spreek jullie nog.

Byeeee people.

Fijne dag of moet ik ‘Byeeee people’ zeggen 😉

Een gedachte over “9 jaar op wordpress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s