Moordzaken de Podcast

Jullie waren blij met mijn tip over de podcast: de volksjury! Vandaar dat ik vandaag weer een nieuwe tip voor jullie heb!

We blijven even bij Podcast. Ik vind het zelf heerlijk om tijdens het miniatuurbouwen naar een podcast te luisteren maar ook tijdens een drukke werkdag vind ik een podcast heel fijn! Ik luister er dus ook erg veel. Één van mijn favoriete is dus de volksjury, de andere is Moordzaken de podcast!

Moordzaken de podcast word volgepraat door Carrie en Eddie. Ze bespreken iedere aflevering een nieuwe moordzaak. Zelf vond ik de Butlermoord en de zaak Bolhaar heel interessant maar eigenlijk heb ik alle afleveringen tot nu toe verslonden.

Ik zou zeggen: Ga lekker zitten met een kopje thee en luister hier naar aflevering 7, De Butlermoord!

Laat je weer weten wat je er van vond?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s