Happy birthday to the best husband ever!!!

Goedemorgen allemaal!

Ik schrijf dit nu pas echter was m’n man gisteren jarig! Waarom schrijf je dan niet op de 14e een blogbericht zal je je vast afvragen? Omdat ik een verrassing voor hem had die ik niet wilde verklappen!

Rond black friday besloot ik Mike z’n verjaardagscadeau alvast te bestellen. Als pizzabakker wilde hij graag een echte pizza oven voor buiten. Nou prima joh, ik bestel dat ding wel. Paar uur later kreeg ik een mail dat hij voor de feestdagen bezorgd zou worden. Mooi! Zou je denken..

Twee dagen later verscheen een mail in mijn mailbox waar ik iets minder blij mee was. De pizza oven was niet leverbaar en zou pas in februari verstuurd worden. Damn dat is balen. Maar goed het is niet anders. Ik vertelde het aan Mike en hij wilde gewoon wachten want hij wilde hem gewoon heel graag.

Op 8 december kreeg ik een appie van mijn schoonzus. Ik besloot de oven daar te laten bezorgen zodat Mike hem nog niet zou zien. De oven was gewoon al binnen!!! Ik besloot m’n mond te houden tegen Michael en hem in de waan te laten dat de oven pas in februari zou worden verstuurd. Ik kan belachelijk slecht liegen maar ik ging mijn best doen.

En het is gewoon gelukt! Ik heb gewoon niks verklapt! Gisteren kwam Michael thuis en hij was zo blij dat hij er al was!! Kon ik hem toch mooi op zijn verjaardag zijn cadeautje geven!

En zeg nou zelf, het is ook gewoon een mooi ding toch?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s