De ijskraam

Hoi allemaal!

Verslaafd als ik ben werk ik inmiddels alweer aan bouwpakket nummer 4! Kijk je mee?

Ik werk nu aan de Ice cream station van Robotime. Ik zal jullie alvast verklappen, ik kom geen ijs tegen in dit pakket. Wel cake en taart maar geen ijs. Dat vind ik dus meteen al heel verwarrend haha. In mijn ogen is het dus meer een gebakskraam 🙂

Toen ik mijn lijstje voor kerst maakte wist ik meteen dat ik dit pakket wilde! Ik vind deze zo ontzettend leuk. In het pakket zitten houten onderdelen, onderdelen van plastic, van karton. Er zitten vellen papier in met de onderdelen hierop bedrukt, zoals een label voor een potje of bloemblaadjes. Er zitten twee soorten verf in het pakket en bedrading voor de lampjes. En misschien wel het leukste: er zit klei in! Een erg uitgebreid pakket dus!

Ik kon dus bijna niet wachten om hier aan te beginnen! Wat ik vooral leuk vind is dat Michael brood en pizza’s bakt en ik nu dus een eigen bakkerijtje maak! 🙂

Ik begon met het verven van de houten onderdelen. De zijpanelen, de bodemplaat en wat andere kleine onderdelen moesten een kleurtje krijgen. Vooral de mint kleur vind ik erg mooi!

Vervolgens begon ik aan onderdeel 1. De toonbank. Hiervoor moest ik hout beplakken met papier en het onderstel in elkaar zetten. Toen het onderstel stond moest ik van transparante vellen het bovenste gedeelte maken. Dit is het gedeelte waar je de taarten en cakes in kunt zetten. Dit was erg leuk om te doen en ik ben erg tevreden met het resultaat. Vervolgens plak je het onderstel en het transparante gedeelte op elkaar en klaar is je toonbank!

Na de toonbank begon ik aan het keukengedeelte. Dit zag er nogal indrukwekkend uit in de handleiding en ik was dus ook best wat geïntimideerd door alles wat er moest gebeuren. Ik besloot eerst alle onderdelen bij elkaar te zoeken en daarna rustig stapje voor stapje te beginnen. Je maakt het keukenblad met de onderkastjes en de zijkast apart van elkaar, het werkblad klik je vervolgens vast aan de zijkast. Best een gepriegel maar het lukte gelukkig! een leuk detail is dat er in de oven een pizza gebakken word! Michael zijn specialiteit 🙂

@manuela_ton

Big cabinet from the ice cream station. don’t mind my shaking hand lol #miniature #icecreamstation #rolife #diy #robotime

♬ The Banjo Beat, Pt. 1 – Ricky Desktop

Tot nu toe vind ik dit pakketje heel erg leuk en ik geniet dus ook van iedere minuut! Ik kan niet wachten er weer verder mee te kunnen 🙂

2 gedachtes over “De ijskraam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s