Miniatuur verslaafd

Ik kan er niet meer omheen helaas. Ik zal de eerste stap van het A.M. programma (anonieme minatuurbouwverslaafde) moeten doen. Erkennen dat je verslaafd bent.

Hoi, ik ben Maan en ik ben miniatuurbouw verslaafd.

Poe dat viel best mee gelukkig. Nu dat gezegd is kunnen we door! Inmiddels heb ik 3 huisjes af en ben ik bezig met nummer 4. Ik heb inmiddels ook op papier gezet welke huisjes ik echt nog wil maken maar voorlopig houd ik mij nog in om ze meteen allemaal te bestellen. Steeds als ik een huisje af heb denk ik ‘deze was echt het leukste tot nu toe’ tot ik weer aan een nieuwe begin want dan is dat dus weer de leukste tot nu toe haha.

Jullie weten dat mijn hoofd nogal ophol sloeg begin 2020. De stoppen sloegen een beetje door en ik ging in therapie, voor de tweede keer. Sinds ik miniatuur huisjes bouw heb ik geen vol hoofd meer. Tuurlijk sommige dagen zijn zwaarder dan andere dagen maar ik voel mij gewoon weer ‘normaal’. De combinatie meditatie en miniatuurbouw werken voor mij heel goed. Dus enerzijds ben ik verslaafd en is dat voor sommige misschien een probleem, anderzijds zorgt er ervoor dat ik zo min mogelijk mensen omleg. Win win voor iedereen toch? Of is dit gewoon de ontkenningsfase?

Zojuist heb ik pakketje nummer 6 gekocht. Een chocoladewinkel. Té leuk is die! (ja ja ik zeg hierboven dat ik niks ga kopen maar heb het toch gedaan) Hij komt via het Chinese web dus het is altijd maar de vraag wat je krijgt en hoelang het duurt voor hij er is maar goed ik wacht geduldig af. Ik moet tenslotte de Ice Cream Station nog afmaken en ik moet nog beginnen aan de Bakery. Als de chocoladewinkel er dus over een week of 4 a 5 is dan is dat prima 🙂

Nou goed, dit was dus mijn bekentenis. Ik ben verslaafd. Ach zolang als ik nog netjes naar mijn werk ga, mijn eten op eet, af en toe een douche neem en tijd vrij maak voor mijn echtgenoot zal het allemaal wel meevallen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s