De ijskraam – deel 2

Goedemorgen!

Inmiddels ben ik enige tijd aan het bouwen aan de ijskraam (of moet ik gebakskraam zeggen?). Hier mijn voorderingen tot nu toe! Kijk je mee?

Na de toonbank en de keukenkast en werkblad ben ik doorgegaan met de andere objecten. Het eerste object was een plantenbak. Deze was erg leuk om te maken en in verhouding tot de toonbank erg simpel!

Na de plantenbak kwam de prullenbak! Dit vind ik dus echt een ongelooflijk leuk item voor in de ijskraam! Hij is erg schattig geworden al zeg ik het zelf 🙂

En zo gingen we rustig stapje voor stapje verder. Ik maakte twee coffee to go bekers, een briefje met een ieniemienie pennetje erbij, een garde, een koffiemokje, twee melkpakken en een cadeautje. Vooral de coffee to go bekers zijn zo leuk geworden!!

Om jullie een idee te geven van hoe klein het nou eigenlijk echt is hier onder een tweetal foto’s. Ik denk dat je zo wel goed kunt zien dat het dus echt heeeeeul klein is haha.

Het leuke aan dit pakket is dat ik ook aan de slag mag met klei! Ik heb dat nog nooit gedaan maar zoals Pippi Langkous altijd zei, ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. Hierover in het volgende bericht meer! Tot dan 🙂

Een gedachte over “De ijskraam – deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s