De ijskraam – deel 3

Hoi Allemaal, daar ben ik weer met een update over de ijskraam!

Nadat de wat kleinere objecten (prullenbak, koffiemokjes etc.) af waren mocht ik eindelijk beginnen aan de gebakjes! Deze moest ik maken van klei en je kunt je vast voorstellen dat ik daar erg naar uit keek! Ik had nog nooit met klei gewerkt dus ik wist niet of het moeilijk was maar ik was er helemaal klaar voor!

Ik begon met het maken van 4 taarten. Helaas was sommige klei al wat uitgedroogd waardoor het allemaal wat minder soepel ging maar ik vond het erg leuk om met de klei te kliederen! Al snel had ik de eerste taart af!

Na deze taart had ik de smaak te pakken en toverde ik nog 3 taarten uit mijn mouw!

Na de taarten waren de donuts aan de beurt. Deze waren ook erg leuk om te maken, daarbij waren ze niet zo lastig, gewoon twee keuren klei op elkaar plakken, oprollen en uitsteken met een potlood!

Nadat ik alle gebakjes af had zorgde ik er voor dat het allemaal netjes in de toonbank kwam. Onderop de taarten en daarboven de donuts, moorkoppen en eclairs. Om het af te maken kwamen er boven op de toonbank ook nog twee eclairs en ook zette ik wat andere kleine dingetjes neer. Ik vond het echt heel leuk om te zien hoe alles één geheel werd!

Nadat ik klaar was met de klei begon ik aan de allerlaatste dingetjes van de ice cream station, voordat ik de ombouw in elkaar kon zetten. Ik moest bijvoorbeeld nog twee plantjes maken. Het maken van planten vind ik altijd erg leuk om te doen. Het is klein en echt priegelwerk maar het resultaat is altijd zo leuk!

Toen waren alle losse onderdelen af en kon ik alles gaan samenvoegen! Stiekem is dat het leukste van het hele pakket, je ziet het dan echt helemaal tot leven komen!

Nu alle onderdelen af zijn kunnen we door naar de laatste stap! Het in elkaar zetten van de ombouw. Ook de verlichting moet ik nu werkend krijgen. Kleine spoiler alert, dat ging dit keer een stuk minder soepel als normaal. Hier over de volgende keer meer! Tot dan! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s