De ijskraam – deel 4

Goedemorgen allemaal! 🙂

Hier ben ik weer met een update over de ijskraam. De laatste update al weer want in het vorige bericht kon je al lezen dat hij bijna af is! Kijk je mee?

De laatste fase was aangebroken. Alleen de ombouw en de verlichting moest ik nog maken. Appeltje eitje toch? Think again haha.

De eerste stap was het neerzetten van twee zijpanelen. Dit was appeltje eitje. Op één van de twee zijpanelen moest ik het uithangboord vastmaken, hierin zit een lampje en deze moest natuurlijk ook werken. Poging 1 faalde helaas, alles kon weer uit elkaar. Poging 2 faalde ook. Damn waarom lukt dit nou niet. Ik wilde de handdoek al bijna in de ring gooien maar besloot nog 1 poging te wagen, ik knipte dus alle krimpkousen weer los, haalde alle bedrading uit elkaar en verbond alles opnieuw, weer nieuwe krimpkousen eromheen en even dichtbranden met een aansteker. En ja hoor driemaal is scheepsrecht! De verlichting doet het 🙂

Godzijdank was dat achter de rug, normaal lukt de verlichting vrij gemakkelijk maar omdat ik nu twee lampen (uithangbord en plafondlamp) aan elkaar moest verbinden was het toch wat lastiger dit keer. Maar we konden door!! Na de verlichting moest ik de rest van de ombouw neerzetten en daarna kon ik de gebakskraam gaan inrichten! Het leukste van allemaal! 🙂

Gelukkig hebben we een lijmpistool want deze kwam erg goed van pas, vooral bij het ophangen van de plantenhanger, met normale lijm gleed deze namelijk steeds naar beneden. Een dotje lijm uit het lijmpistool en hij bewoog geen millimeter meer! In de originele kit zit een soort naambord wat je nog moet bevestigen op de gebakskraam, deze vond ik alleen ongelooflijk lelijk dus ik heb hem weggelaten. Ook de hekjes aan de achterkant heb ik weggelaten. Daarbij is dit de eerste kit waarbij ik bewust dingen heb verplaatst of heb aangepast omdat ik dat simpelweg mooier vond! Ik moet zeggen dat echt heel blij ben met het resultaat en zoals altijd is dit dus weer mijn favoriet haha.

Mijn collectie van miniatuurhuisjes tot nu toe!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s