Bye january

De tijd gaat echt ongelooflijk hard. Januari is al weer voorbij en hij is echt voorbij gevlogen!

Januari, de maand van de verjaardagen (Michael en mijn moeder), de sterfdag van papa en de maand waarin vaak de goede voornemens sneuvelen. Hoe het ging? Je leest het hier!

Het was eigenlijk een prima maand! Ondanks alle corona maatregelen hebben we toch genoten van Michael zijn verjaardag. Het was klein en intiem maar eigenlijk juist daardoor heel leuk. Ook de verjaardag van mijn moeder was erg leuk! De sterfdag van mijn vader was minder moeilijk dit jaar dan voorgaande jaren. Hij is nooit uit mijn hoofd maar ik merk dat ik er meer in vrede mee ben. Ik weet nog dat ik jaren terug schreef dat ik nooit vrede kon hebben met het overlijden van mijn vader, ik ben in die jaren schijnbaar toch gegroeid want ik merk dat ik er oké mee ben, voor zover dat kan natuurlijk. Dit betekend niet dat ik mijn schouders ophaal voor mijn verdriet en gemist, in tegendeel ik accepteer dat het er is en vecht er niet meer tegen.

Januari was ook de maand van de vele miniatuurprojecten! Ik maakte Balkony Daydreaming en de Ice Cream Station! Inmiddels ben ik bezig met miniatuur nummer 5 en ik vind het nog net zo leuk als bij het eerste huisje! Ik heb echt eind 2020 mijn nieuwe hobby gevonden!

In januari ging ik ook weer hardlopen. Van de fysio kreeg ik groenlicht, mijn rug voelde al stukken beter dus ik mocht weer rustig wat rondjes gaan rennen! Nou dat laat ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen en op 1 januari volbracht ik het eerste rondje. In januari heb ik 11 keer mijn hardloopschoenen aangedaan. De kortste afstand was 3 kilometer en de langste afstand was 7 kilometer! Ik heb geen pijn meer en het lopen gaat erg lekker wel is mijn motivatie wat wankel en moet ik mezelf echt naar buiten slepen, zal wel te maken hebben met de kou 😉

In januari leerde ik een nieuwe meditatie-app kennen en sinds dien ben ik weer helemaal hooked! De eerste twee weken van januari had ik het mediteren weer links laten liggen maar al snel merkte ik dat ik het weer nodig had en sinds dien heb ik weer netjes gemediteerd, niet iedere dag helaas maar in februari ga ik proberen toch weer ieder dag 10 minuutjes te mediteren!

In februari blijf ik lekker hardlopen. Hopelijk word het weer wat warmer en komt mijn motivatie weer een beetje terug. Verder wil ik van mediteren een gewoonte maken. Gewoon iedere dag even 10 minuutjes gaan zitten. Ook blijf ik lekker bezig met mijn miniaturen en dat kan je natuurlijk hier weer volgen!

Op naar een leuke en fijne februari!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s