Is ze nog steeds moe?

Ja.

Helaas wel.

Ik heb wel een paar prima nachten gehad. Ook een paar klote nachten. Het wisselt zich inmiddels af. Ik heb hoofdpijn en laat alles (van messen tot geraspte kaas) uit mijn handen vallen. Vergeet namen en afspraken. Vorige week donderdag in de supermarkt had ik mijn dieptepunt.. Maanden geen paniekaanval gehad maar donderdag was het toch weer raak. Helaas pluk ik daar nu een week later nog steeds de vruchten van.

Therapie met Ron was fijn. Alles staat weer even op een rijtje. Ik dacht dat ik er al was. Genezen van al mijn klachten en stoornissen. Boy was I wrong.

Ik merk ook, en eigenlijk wil ik het hier niet over hebben maar goed, dat ik klaar ben met C. Zoals iedereen om mij heen. We zijn inmiddels een jaar bezig met deze pandemie en het komt echt mijn strot uit. Ik denk alleen niet dat ik daar heel uniek in ben.

En verder? Verder doe ik mijn best niet door te draaien. Ik probeer toe te passen wat Ron mij uitgelegd heeft. Ik ga pas naar bed als ik echt moe ben en 4 van de 7 nachten gaan prima. We gaan dus de goede kant op maar het gaat mij natuurlijk veel te traag.

Hopelijk gaat het snel beter. Voorlopig klooi ik wat aan en hoop ik op betere tijden. Als jullie nog tips hebben zijn ze natuurlijk welkom 🙂

Word vervolgd 😉

Een gedachte over “Is ze nog steeds moe?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s