Nancy’s bake shop – deel 3

Het gaat lekker met de bake shop, zoals ik al vertelde in deel 2. Deze heb je nog niet gelezen? WAT? Nou ga snel doen dan! Klik hier!

Vandaag deel 3. Het laatste deel alweer. Wat was deze weer leuk om te maken zeg! Na het maken van alle objecten met ijzerdraad was het tijd voor het makkelijkste klusje. Het in elkaar zetten van het huisje! Stiekem het leukste haha.

Ik had een deel van de wanden al neergezet dus daar ging ik lekker mee door. Ik zette de kastjes neer en de steenoven en het begon echt al op een bakkerijtje te lijken!

En zo zette ik rustig alle onderdelen neer. Stond het goed dan lijmde ik het vast. Voor sommige onderdelen, zoals wandplankjes, haalde ik het heftige geschut uit de kast namelijk mijn lijmpistool. Plakt als een tierelier! Enige nadeel: vast is ook echt vast. Kijk dus altijd eerst even of dit wel echt de juiste plek is voor je wandplank 😉
Toen hoefde ik alleen nog maar de stoeltjes en de tafel, de deur, het plafond en de lamp te bevestigen!

Als ik kijk naar wat er nu al in staat is dit denk wel de gedetailleerdste miniatuur die ik tot nu toe gemaakt heb! Echt over alles is nagedacht. Kijk alleen al naar de koffiekannen op het blauwe kastje of de metalen beker op de houten plank boven de steenoven. Overal waar je kijkt zie je weer nieuwe dingen!

De lamp werkte binnen no-time, hier ben ik inmiddels best goed in. En toen ook de deur stond kon ik het plafond gaan vast maken! Ook dit paste perfect. Ik was (en ben) echt heel bij met hoe hij geworden is. Ik denk dat dit één van mijn beste huisjes is. Hij is netjes afgewerkt, de onderdelen waren soms erg lastig maar het is uiteindelijk toch allemaal gelukt. Bij dit huisje heb ik geleerd af en toe even te stoppen om daarna weer sterker door te gaan. Niks af raffelen maar gewoon rustig te kijken en is het niet zoals ik wil? Dan beginnen we gewoon opnieuw. Het klinkt cliché want ik zeg het iedere keer maar dit is toch wel mijn favoriet hoor!

Van stilzitten heeft ondergetekende niet gehoord dus we gaan weer vrolijk verder! Dit keer staat op de planning een bonbon winkel! Past goed bij de bakkerij en de gebakskraam. Ook hier ga ik weer over bloggen maar ik zal proberen het dit keer in één blogbericht te verwerken ;). Hopelijk kijken jullie dan weer mee 🙂

Bedankt voor het meekijken en tot de volgende keer.
Kus Maan.

2 gedachtes over “Nancy’s bake shop – deel 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s