Met kleine stapjes vooruit!

Zo nieuwe week nieuwe kansen dacht ik zo. Lekker kort weekje ook want de maandag kreeg ik er gratis en voor niks helemaal vrij bij! Of nou helemaal bleek achteraf toch wat minder helemaal maar op wat werkmailtjes en appjes na was ik vrij. De hele dinsdag had ik daardoor een maandag gevoel en ook nu zit ik hier met een dinsdag gevoel terwijl het volgens de kalender woensdag is. Als de structuur weg is uit mijn week heb ik daar dus ook de hele week plezier van, geen probleem dat lost zich volgende week gewoon vanzelf weer op 😉

Qua stress zit ik rond een 6 á 7 (0 is niks, 10 is stressssss). Het is niet eens dat ik veel ‘moetjes’ heb, ik ben gewoon heel druk in mijn hoofd. Slapen gaat ook nog steeds niet vanzelf en de pillen die ik van mijn baas kreeg werken bij mij helaas niet. Sterker nog, ik slaap onrustig en krijg er hele vreemde dromen van. Het is druk op het werk dus af en toe wat overwerken komt helaas vaker voor dan gewenst maar dat is part of the job, een planner die bij drukte zegt ‘doe het maar lekker zelf’ is niet echt een fijne aanvulling voor het team natuurlijk 😉

Klinkt allemaal niet heel positief maar eigenlijk valt dat reuze mee. Ja ik ben nog steeds aan het malen en overmatig aan het nadenken maar qua grenzen aangeven en het werk lekker op het werk laten maak ik best wat stapjes. Ik check geen mail meer in de avonduren of in het weekend (maandag was een uitzondering haha), ik lees geen appjes meer na werktijd want de meldingen gaan op stil na 16.15 uur, je komt er bij mij echt alleen nog doorheen als je belt en ik neem aan dat als er gebeld word het toch wel enigszins dringend is 😉 Het grote voordeel is dat ik een werktelefoon heb naast mijn privé telefoon. Tijdens mijn privétijd gaat mijn werktelefoon dus gewoon aan de kant.

Verder kabbel ik gewoon rustig verder. Morgen zit ik met Ron, ik hoop hem nog wat dingen te kunnen vragen over het grenzen stellen. Ik wil graag weten hoe ik het zo makkelijk mogelijk voor mezelf kan maken. Het stukje gevoel moet er ook uit. Ik wil te vaak mensen te vriend houden maar ik ben niet op mijn werk om vrienden te maken, ik ben op het werk om mijn werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Ook privé mag ik best nee zeggen, als het mij niet past dan past het simpelweg niet.

Tja het blijft lastig voor me maar uiteindelijk kom ik er wel. Met kleine stapjes vooruit! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s