Een terugval (the MS story continues)

Even een kort berichtje van mij. Anne heeft zoals jullie weten nu ruim een jaar ms. Het was een heftig jaar en helaas wint ze constant de jackpot 😔

Helaas gaat het met haar benen momenteel erg slecht. Ze kan hooguit 100 meter lopen en heeft veel last van spier spasmen. Tijdens de nacht is het zo erg dat haar vriend zich er erge zorgen over begon te maken.

Na overleg met haar behandelend arts is er nu besloten met spoed een driedaagse prednison kuur te doen. Helaas zien ze in het ziekenhuis geen andere optie. Ze geven aan dat de zorg eigenlijk volledig afgeschaald is vanwege corona maar ze Anne haar situatie te ernstig vinden om te wachten.

We balen allemaal onwijs van dit nieuws. Ik denk ook dat ‘balen’ wat zacht uitgedrukt is. Hopelijk geeft de prednison het gewenste resultaat. Het zou enorm fijn zijn als ze weer wat mobieler word! Oh en een keer positief nieuws krijgen, zou ook wel eens leuk zijn voor een keer 😉

Wordt vervolgd.

2 gedachtes over “Een terugval (the MS story continues)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s