Van mega pizza’s tot badballen tot lactosevrije broodjes!

Hoi allemaal!
Afgelopen weekend zijn mama, Anne en ik een nachtje weggeweest naar Kaatsheuvel. We sliepen in hotel ’t Peperhuys, een hotel met alle luxe die wij zo hard nodig hadden! Hier lees je hoe we het gehad hebben!

Zaterdag rond 11.45 uur vertrokken we richting Papendrecht, daar zouden we namelijk een korte tussenstop maken voor een broodje. In Papendrecht aangekomen begonnen we bij Bakker Bart, hier aten we alle drie een heerlijk broodje. We zaten net 5 minuten buiten toen het ging regenen, aangezien je alleen buiten mag zitten besloten we de broodjes weer in te pakken en door te lopen. Toen we uiteindelijk alle drie stonden stopte het opeens met regenen en konden we weer gaan zitten. Eind goed al goed dus!

Na het broodje, die overigens heel lekker was, gingen we even Papendrecht in. Winkelen waren we door de corona maatregelen een beetje verleerd maar het voelde heel fijn om weer even door de rekken te kunnen zoeken. Met twee blouses voor de lente stond ik blij maar voldoen weer buiten 🙂

Vervolgens reden we door naar Kaatsheuvel waar we 40 minuten later al aankwamen! We parkeerde de auto en zochten de sleutel van de kamer. Eenmaal binnen was ik blij verrast met de kamer! Twee waanzinnig grote tweepersoonsbedden, leuke zithoek en als klap op de vuurpijl een BAD! Anne was moe en besloot even te gaan liggen. Mama en ik gingen even de buurt verkennen.

Terug op de hotelkamer speelde we kwartet en bestelde we twee hele grote pizza’s. Na zwaar ingemaakt te zijn met yahtzee ging ik in bad. Ik had ’s middags een bad bruisbal gekocht en ik had hoge verwachtingen. Helaas gebeurde er op wat gebruis na niks. Geen mooie kleuren zoals je op die tik tok filmpjes ziet haha. Het badderen was heerlijk en ik kwam echt tot rust. Na het badderen was het eigenlijk wel tijd om te gaan slapen, het was ten slotte al bijna 23.30 uur. Anne viel als een blok in slaap. Ze maakte gekke geluidjes en riep zelfs soms wat. Mama begon op een gegeven moment heel Brabant te ontdoen van bomen dus veel slapen zat er voor mij niet in. Gelukkig had ik de oordopjes van mijn telefoon meegenomen dus tot 02.30 uur heb ik mij vermaakt met slechte muziek en stomme filmpjes. Toen het rond 02.30 uur eindelijk stil was viel ik in slaap.

Rond 07.00 uur was ik al weer klaar wakker en besloot ik er maar uit te gaan. Ik sprong nog even snel onder de douche. De douche was heerlijk! Eigenlijk was alles aan de hotelkamer heel fijn, het bad was top en de douche was snel warm en had gelukkig niet zo’n zielig pisstraaltje 😉 . Voor het ontbijt ben ik nog even een halfuurtje gaan wandelen. Kaatsheuvel is echt een leuke plaats om te wandelen! Geen één huis is hetzelfde en de straten zijn heel historisch. Om 09.30 uur was ik terug bij het hotel en werd net het ontbijt bezorgt! Een grote doos vol met broodjes, drinken, beleg en yoghurt, gewoon een goed begin van de dag!

Na het ontbijt pakte we de spullen in en zat het nachtje weg er eigenlijk al op. Op de terugweg besloten we nog even langs the mall of the Netherlands te gaan. FOUTE BESLISSING! hier over in een ander blogbericht meer ;). Na een portie kip bij de KFC en nog een goeie kop thee bij mij thuis zat het er op! Ik heb genoten van dat éne nachtje weg, het was fijn om even uit mijn eigen omgeving te zijn. Het hotel kan ik iedereen aanbevelen! De bedden liggen lekker (wel een eigen kussen meenemen want die zijn prut), de douche en het bad zijn heel fijn en ook de eigenaar van het hotel is een aardige gastvrije man! Ik heb het erg fijn gehad, hopelijk denkt mijn entourage daar net zo over 🙂

Een gedachte over “Van mega pizza’s tot badballen tot lactosevrije broodjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s