Sam’s Study – Voor het eerst een kit personaliseren!

Goedemorgen allemaal! Zoals bekend maak ik sinds oktober 2020 miniatuur huisjes. Dit zijn bouwpakketten om zelf een miniatuur te maken. Vooral de kits van Rolife zijn bij mij favoriet! Na 7 pakketten vind ik het tijd worden voor een uitdaging, inmiddels weet ik best wat af van het miniatuurbouwen dus ik wil het wat groter gaan aanpakken!

Allereerst zal ik eens bij het begin beginnen. Ik heb Sam’s study gekocht, wederom een pakket van Rolife. Dit is een studeerkamer/boekenwinkeltje met veel primaire kleuren, vrij donker en rommelig. Ik vind het heel erg leuk om boeken te maken dus de kit sprak mij meteen aan alleen de vele donkere kleuren en het rommelige karakter van deze kit stond mij een beetje tegen. Voor mij een goede reden om het helemaal anders te gaan doen!

Het origineel

Ik ga jullie meenemen in het proces. Ik denk dat je aan het eind het origineel, zoals hierboven, niet meer terug zal herkennen. Spoiler alert: onderstaande kleuren worden de basis!

Binnenkort deel ik het proces en natuurlijk het eindresultaat met jullie, houd hetismaan.com dus vooral in de gaten! 🙂 Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ik!

Een gedachte over “Sam’s Study – Voor het eerst een kit personaliseren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s