Overspannen

Het hoge woord is er uit. Ik ben overspannen.

Ik loop al langer met spanning en stress. Sinds enkele maanden heb ik ook lichamelijke klachten en slaap ik heel slecht. Ik kon er dus niet meer omheen. Ik had vorige week al even een gesprek met mijn leidinggevende en inmiddels ben ik ook bij de huisarts geweest. Ik heb nu medicatie voor het slapen en ik moet naar de POH-GGZ voor gesprekken. Ook had ik gisteren een tweede gesprek met mijn werk om te kijken wat ik nodig heb op dit moment.

Lang verhaal kort, ik ga voorlopig minder hard werken. Ik doe alleen nog mijn standaard takenpakket, alle randzaken gaat een collega overnemen. Ook het intensieve contact met bepaalde leveranciers neemt een collega van mij over. Ik ga proberen zoveel mogelijk op kantoor te zijn, dit geeft wat rust. Thuiswerken is gewoon niet mijn ding en overdragen is dan ook lastiger. Als ik mij rot voel start ik later of stop ik eerder met werken.

Ik ben blij dat ze op mijn werk zo begripvol met de situatie om gaan. Er word nu gekeken met HR of de Arbo arts erbij gehaald moet worden. Dat is even afwachten.

Voor nu ben ik opgelucht dat ik mijn hart heb kunnen luchten. De komende tijd zal zwaar worden maar ik ga mijn best doen om te werken aan mijn herstel.

Ik zal blijven bloggen, hoe vaak dat is nog even de vraag.

Ik kom vast snel weer met een update, voor nu wil ik afsluiten met jullie een goed pinsterweekend te wensen!
Geniet er van mensen! 🙂

4 gedachtes over “Overspannen

  1. Wat goed dat je werkgever rekening houdt met de situatie. Dat zal ook al helpen met je herstel. Bij overspanning zoveel mogelijk de “moetens” uitsluiten. Veel sterkte, moed en succes voor je herstel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s