Er is een last van mijn schouders gevallen

Afgelopen donderdag had ik dus een gesprek met mijn twee leidinggevenden. Dood maar dan ook dood benauwd was ik. Ik liep te ijsberen door de gang. Kraamde wartaal uit. Had het ongelooflijk heet. Moest zeker 3 keer per uur plassen en onthield nog minder dan ik überhaupt al deed.

En waarvoor? Voor helemaal niks, nada, noppes. Leidinggevende 1 prikte er meteen doorheen en zei dat ik niet nerveus hoefde te zijn. Ik had niet gefaald, alles behalve. Ze waren niet teleurgesteld in me. Ik liet niemand stikken nu ik eindelijk eens voor mezelf koos. Het waren woorden die ik zo nodig had. Het opende mijn ogen. Ik mag niet voor mezelf kiezen. Ik MOET voor mezelf kiezen. Zelfs mijn leidinggevenden geven unaniem aan dat ik nu het belangrijkste ben. Als zelfs andere dat in zien wordt het misschien tijd dat ik dat zelf ook eindelijk eens ga geloven.

De afgelopen dagen waren heftig. Toegeven dat je overspannen bent klinkt als “no big deal” maar damn wat kom je jezelf tegen. Ik merk dat mijn energie niveau heel laag is maar ik moet proberen in beweging te blijven. Ik slaap met een slaapmasker welke ik een aantal dagen terug kocht. Deze is volledig verduisterend wat heel fijn slaapt daarbij heb ik sinds vorige week maandag al 3x geslapen met oxazepam. Ik merk dat ik minder moe wakker word en de ergste vermoeidheid pas rond 14:00 uur komt opzetten. Dat gaat dus al een stuk beter. Het feit dat iedereen (die het moet weten) nu weet wat er aan de hand is is zo’n opluchting dat ik automatisch beter slaap.

Wat ik ook merk is dat ik vaak al in paniek raakt als iemand zegt “we hebben een probleem” terwijl ik helemaal nog niet de context van het probleem ken. Dit is dus iets waarmee ik zeker aan de slag moet. Mijn panieksysteem is iets te gevoelig afgesteld 😉

Ik merk dat m’n oxazepam begint te werken dus ik ga slapen! Bedankt allemaal voor de lieve woorden en de berichtjes. Het voelt erg fijn dat er aan me gedacht word. Tot snel weer.

3 gedachtes over “Er is een last van mijn schouders gevallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s