Officieel ziek

Gisteren had ik een afspraak met de arbo arts. Ik was ongelooflijk nerveus want ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt maar het viel gelukkig alles mee. Wat me wel opviel is dat het er erg zakelijk aan toe ging. Hij leek een checklist te hebben en die heeft hij afgevinkt.

Zijn advies? Voor 50% de ziektewet in voor de komende 4 weken en daarna evalueren.

Ik ben nu dus officieel ziek. Vreemde gewaarwording wel. De komende weken ga ik mij proberen rustig te houden. Ik wil ook graag naar Joke, zij heeft mij een aantal jaren terug al heel goed geholpen en ik ben er van overtuigd dat ze mij ook nu weer verder kan helpen! Hopelijk kan ik binnenkort bij haar terecht.

Voor nu zijn jullie weer even op de hoogte. Ik ga lekker op de bank hangen, mijn opgelegde rust pakken.

2 gedachtes over “Officieel ziek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s