Peter R. de Vries

Zoals jullie allemaal inmiddels wel weten is één van mijn passies het uitpluizen van oude moordzaken. Vooral de onopgeloste moordzaken zijn bij mij favoriet. Door deze passie kom ik regelmatig artikelen of fragmenten tegen van Peter R. de Vries. Bij grote Nederlandse zaken zoals de Puttense moordzaak, zaak Bolhaar en natuurlijk de zaak van Nicky Verstappen heb ik al zijn stukken gelezen. Daarom ben ik ook erg geschrokken toen ik gisteren het nieuws las dat Peter R. de Vries is neergeschoten in Amsterdam.

Ik kan er veel woorden aan vuil maken maar zoals door zovele al gezegd ben ik geschokt door deze misdaad. Ik wil de familie en vrienden van Peter en natuurlijk Peter zelf heel veel sterkte wensen en ik wens hem een spoedig herstel toe. Ik hoop met heel mijn hart dat Peter hier weer bovenop komt!

Over de slappe zak die het nodig vond Peter van dichtbij te filmen en deze beelden te verspreiden heb ik niks goeds te zeggen. Eigenlijk is ieder woord dat ik er aan vuil maak één teveel. Ik ga er vanuit dat deze slappe zak, zoals ik hem maar even blijf noemen, zelf inmiddels ook doorheeft hoe een ongelooflijk respectloze actie dit is geweest en dat hij er alles aan gaat doen te zorgen dat het filmpje zo snel mogelijk offline gehaald word. Krijg je beeldmateriaal doorgestuurd, stuur dit dan niet door en verwijder deze. Denk aan de familie en aan zijn vrienden, zulke beelden zien na zoiets verschrikkelijks is het laatste dat je wilt!

Instanews image
© ANP — De voorpagina’s van een aantal Nederlandse dagbladen, een dag na de aanslag op Peter R. de Vries

Een gedachte over “Peter R. de Vries

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s